Monday, 30 April 2012

Yeayyy dapat bonus!!!


Wahhh sejam jugak kena jumpa bos tadi...
ingat nak kena review apa lah kan..hehe..
Bab bonus??
mestilah mejadi persoalan..
Bab Gaji???
mestilahkan..sapa tak nak..
dah lah Gomen dah announce gaji baru kan..
kami yang swasta nak lah merasa jugakk..hehe..

Semua masih beradap macam ni..
bos baik lah katakan..hehe
Aku tau mengangguk ja tadi..hehe

 
Bab ketidakpuastian kerja pun ada...
boleh kata macam2 lah..
tapi semua tu kena TUNGGUUU....
kenapa??
financial year tamat Bulan 7 ni lah yer..


So any updates about all the thing will be announce on Month 6 ni!!!
cehhh tunggu tengok sap yang kena..hehe..
Moga tiada bias2 antara pekerja atasan dan kami ang bawah ni la yer..hehe


Bulan 7 ni nak berita happy sampai meloncat tak cecah tanah boleh??hehe

19 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

boleh3.. hehe

aRa ❤ aFiq™ said...

yeah2 ! dpt bonus t leh lanje ara :D

diera_nadiera ulalaaa~ said...

eceehhh..bukan main lagi melompat ye?
ngan diera,xyah melompat..kite jalan jee g kedai makan..boleh? hikhikhik :)

azam said...

:) takde kenaikan ...ada pun ciput je...hahhaha

Rara Nasiha said...

dapat bonus jangan lupa belanje kita-kita ni ha. hihi :D

ain vanilla said...

pon boleh . ^^

PELABUR EMAS PERAK said...

asalam ... salam kenal .. saya dah follow blog awak .. sudilah follow blog saya ..tq.

-SUPERGIRL- said...

wahh untung lah :)

ejulz said...

boleh belanje ni.. :)

NOOR FATIN said...

waahh bestnya!! hehehe hilang dah debar ayu :P

[ wanni ] said...

boleh3, lompat la lama3.. hihi

Cik Nur said...

lompat elok2..nanti jatuh bgn sendiri ye.. :)

Gombug said...

Flashback trojan: Ancaman virus terbesar 2012 bagi pengguna Mac. Artikel sepenuhnya - www.gombug.net

Boni JLL3 said...

ehem2..kalau dapat biasan tu, jangan lupa biaskan kat saya sikit..heh heh :P

sissyira said...

salam


senyum lebar no...tp suami ckp kalau minimum rm900 maknanya tiada kenaikanlah gj beliau..huhu..

Hotz Mumma said...

wow..best nyer dapat bonus..nnt ley la belanja HM yer (^_^)

www.azrulin.blogspot.com

Jo-Blogger said...

gaji naik mmg best tapi nanti xtau la barang ape lagi yang nk naik harga ye.. hmm hadapkan aje lah..

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi..snok ea..jeles2..

izan mama mia said...

dpt bonus!!!!!!!!