Monday, 23 April 2012

CONTEST : I LOVE MY FRIENDS



tq Waniey sebab taq Ayu lagi..hehe

ni picture yang Ayu pertaruhkan..
masa ni lawatan gi Sabah
tapi tempat ni dah tak ingat nama apa..
kat Kundasang rasanya..hehe



 perkenalkan..jeng..jeng..jeng...

Dari kiri: FAIZ,AYU,RIZAN(bawah),IKA 

Sebab suka kawan dengan dorang???

FAIZ: Ni memang BFF.memang Faiz boleh sekepala dengan Ayu.Segala suka duka memang akan kongsi bersama.masalah Ayu masalah dia jugak..hehe..yang penting dia memang tau macam2.up to date bebsss..hehe

IKA: BFF yang  kedua ni happy go lucky..tengah nangis boleh gelak lagi tu yang suka..hihi..memang happy sangat2 dengan IKA.dulu 1 kelas.semua benda buat sekali walaupun dia ada BF time tu..yang penting Ayu sayang Ika!!!hehe

RIZAN: dulu kitoarang panggil dia BALING sebab tinggal kat Baling Kedah,dia jenis suka ketawa.manis bebss dia senyum..mesti cair punya..haha,,suka sakat and gaduh2 ngan dia.dulu dia lah cikgu Ayu sebab Rizan pandai Akaun..sampai pernah Ayu dapat test 97% kerana dia!!hehehe..tq BALING..jasamu dikenang!!;-)


''Sahabat suka duka sukar dicari..
bila dah jumpa hargai mereka ;-)''


Anda yang betuah pulak ;-)





Kata Ayu:berangan nak hadiah kot dapat sempena birthday 14 Mei nanti.haha..
tambah angka 1 lagi untuk umurku..tua dah ni.hihi

8 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

good luck dear :)

NOOR FATIN said...

gmbr cntik! gudluck ayu!!

Boni JLL3 said...

wah..gud luck k :)

Cik Yatt said...

gudluck.!

Hotz Mumma said...

salam..ayu sweet je picture yg dipertaruhkan tu..
hope berjaya yer..
(^________^)

www.azrulin.blogspot.com

@ deqla manjew said...

cunnya posing korang...huhu... good luck ayu!

❤ aQma_maNaF ❤ said...

Hai
thanx join (:
Good Luck !

yanamirul said...

thx kaka .. nanti yana j0in ye .. gud luck kaka