Thursday, 26 April 2012

Entry bergambar: Inner Ayunar



Penat bekerja,study??
jom rehat sebentar bersama Aiskrim..
(bukan kitkat ya)hehe..


bukan ni aYu nak tunjuk sebenar nya..

tapi ini

V
V
V
V
V

 Inner Ayunar 3 tone

Inner Ayunar 2 tone

Inner Ayunar 3 tone

Nampak tak apa yang beza tu??
jawapannya inner yang aYu pakai..;-)…
kreatifkan penciptanya a.k.a penjual nya.
actually dah lama ayu beli ni dari tahun lepas ayu dah cuba..

yup first impression dapat 
memang ayu suka sangat-sangat sebab selesa…
tak tau nak pakai??
jangan risau Ayunar ak.a ayun ni
 ada sedia banyak sangat video tutorial kat blog belia


mahupun di you tube..
so kalau nak pakai boleh tengok ja video-video tu.
ayu dulu pun macam tu..hihi..
harga??
tak mahal pun kiranya masih mampu beli..
ada banyak harga..

sebab boleh beli yang combine color  or single color…
yang ayu beli ni tak salah RM15..
sebab ayu combine 3 tone color..
Ayun pun ada jual online so tak susah lah kalau nak beli..;-)…


ayu just mintak Mr Anip ja beli sebab tempat dia study tu
 sebelah ja dengan kedai Ayun ni..;-).
.kalau nak pergi kedai Ayun pun boleh dekat Nilai,Negeri Sembilan…
Jom terjah lagi..


Tadi MAMA MIA ada tanya pasal inner yang Ayu pakai..
so inilah jawapannya MAMA MIA ;-)


Kata Ayu: suka singgah blog Ayun sebab macam2 boleh dapat tuto mekap,pakai inner,pakai shawl,pashmina..smua ada..lengkap!!!;-)

15 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

oh..sama tmptla kt beli.. sgt okay! snng dibntuk.

nanieybarnieylurviey said...

sesuai ngn muka ayu yg comey :)
nani x penah try inner 3 tones.. pernah cube yg 2 tones je.. nk try jgk penangan 3 tones nih..

aRa ❤ aFiq™ said...

ara xreti nk kai inner ni.. xsesuai ngn muka kot.. hehe..

Shiema Sufian said...

waaaaaa, lawa. Shiema tak pandai pakai sbb muka shiema bulat :D

are_lin@yu said...

nuyui a.k.a miss YUI:betul!!bezkan pakai dear..hehe

are_lin@yu said...

nanieybarnieylurviey:cepat2 try naniey..bez..hehe

are_lin@yu said...

aRa ❤ aFiq™:try la dulu ara mesti comel.hehe

are_lin@yu said...

Shiema Sufian:muka au pun bulat shiema tu yg wat style yg muncung..hehe

~Sweet Honesty~ said...

ne nk tayang inner ke tayang wajah yg ayu tuhh?? hihi..comel..

are_lin@yu said...

~Sweet Honesty~:model tak berbayar tu sweety..hehe

@ deqla manjew said...

amboiii cun melecun la awek ni... hihi

izan mama mia said...

tq ayu..nnt nak g situ..tgk2...hihihi..kak ni tak padan ngan umur still nak merasa pakai cam anak dara....hihihi..biarkan...:)

are_lin@yu said...

@ deqla manjew : model tak berbayar tu deqla.ehe

are_lin@yu said...

izan mama mia:abaikan saja usia mama..bergaya tetap bergaya..hehe

NOOR FATIN said...

saya tak sesuai pakai kot ayu. haha xpenah ada, xpenah beli dan sampai la ni xtau mcm mana cara ayu pakai. tarik kot mana xtau. tetiba dah silang. hak3

comel ja kan!