Monday, 30 April 2012

Jom pergi jumpa Bos nak??


wahhh kalau private memang macam ni..
bos lama atau baru..
kerja kena jalan okkeeyyy

Kalau macam ni kena pesan dulu..
''bos kalau nak maki2,marah2 kita tak yah jumpa erk..''
berani ko cakap gini Ayu??haha



''Bos kalau nak cakap pasal Bonus 
jumpa sampai 5.30 pun ok bos..''hehe



3:30 petang kejap lagi ada meeting dengan Bos bsau punyaa...
agak-agak yang mana satu erk yang nak di inform kan..hehe..
TUNGGUUUU.....

10 comments:

@ deqla manjew said...

citer psl bos.. da dua kali bos bg deqla duit utk deqla blanje berbuka pose...hihi...bos deqla mmg baik hati.. :)

are_lin@yu said...

@ deqla manjew:alahai untungnya deqla..t lau bos deqla bagi lagi blnja ayu sama boleh?hihi

Kakzakie said...

Walau bos kakak tak duduk di M'sia tapi kalau dtg M'sia tak ada benda lain dibeli asyik coklat - tak tahu nak bertanya pun.

nanieybarnieylurviey said...

waaaa scarynye boss ayu... xsuke kn bile org yg nk maki2 ni. huh.. nasib la nani xde boss mcm tu.

NOOR FATIN said...

pasal bonus kot ayuu :P

are_lin@yu said...

Kakzakie:hihi akk pos mai sikit kat ayu nak merasa jugak;-)

are_lin@yu said...

nanieybarnieylurviey :bos baik naniey..cuma nak tgk increment mcm mna..hehe

are_lin@yu said...

NOOR FATIN:ya itupun mnjadi persoalan gk..hehe..kna tgu bln 7 nii.hehe

Hotz Mumma said...

jumpa bos besar..mesti dpt brita gembira ni...naik gaji or naik pangkat atau dpt bonus
(^_^)

www.azrulin.blogspot.com

Hotz Mumma said...

jumpa bos besar..mesti dpt brita gembira ni...naik gaji or naik pangkat atau dpt bonus
(^_^)

www.azrulin.blogspot.com