Tuesday, 17 April 2012

SEGMEN PKA RAHIM : SURPRISE..!!!


 
 
Surprise Ayu:
 
First sekali of coz lah surprise tengok tajuk segmen pka ni..
terfikir apa yang surprise ni..hehe
 Ni surprise yang sebenarnya,
masa study dulu kan ambil plantation,
of coz tak boleh geli-geli dengan binatang yang lembik-lembik bagaikan..
 
Satu hari kena uji dengan senior bebbsss..
kena pegang cacing yang banyak..
mak aiii banyaknya semestinya tak terkira..
aku dahlah penakut sikit..
memang geli lah bila cacing2 ni menjalan atas tangan..
alahai tahan nafas bebss geli gila tapi buat cool lah..
tu lah surprise nya.hehe
 
Ikut syarat2 ni:-)
Jom Join;-)
 
1. Letak header blog miss pka, lepas tu link kan ke entry ni..


3. Buat entry mengenai sebarang kejadian yang sangat mengejutkan yang pernah berlaku dalam hidup anda.. contoh : surprise party ke, jumpa hantu ke, dan macam-macam lagi.. janji anda pernah rasa terkejot bangat ibarat jantung berhenti berdegup seketika di saat itu :)

4. Siap cerita tag kan rakan blogger korang yang lain tau. tak kisah nak tag berapa ramai pon.. :)

5. Dah siap semuakann.. so boleh lah tinggalkan link url korang di ruang komen entry ni ye..


segmen tamat pada 19/4/2012 (Khamis).

7 comments:

@ deqla manjew said...

penyakit segmen udah menular ke jiwa ayu. haha.. mmg btl2 surprise baca kisah ayu tu.. hihi...

are_lin@yu said...

@ deqla manjew :itulah pasal deqla.boring bos tak datang kerja..kerja dia tak sempat tinggal.join segmen aja lah jawabnya;-)

Pka Rahim said...

thanx join segmen pka .

you are the first one dear.
tahniah :)

Bui Junaidi said...

SELAMAT BERSEGMEN YER..KAK BUI TAK GELI SANGAT DGN CACING,TP KALAU DH BYK2 TU NGERI JUGAKLAH

Cik FaRiZaM said...

rajin awk join segmen :D

good luck ye

NOOR FATIN said...

errr kalau saya, pengsan. haahhaah

AyueJean said...

klu katak ok lg kot... =)