Thursday, 12 April 2012

' Contest Blog Saya Paling Awesome by Niniey & Mun '



syarat-syaratnya :
1. buat satu entri pasal contest nie dengan tajuk ' Contest Blog Saya Paling Awesome by Niniey & Mun '
2. copy banner di atas dan link kan ke entri nie
3. wajib follow blog ninie dan mun
4. sunat like sini , sini , sini , sini  dan sini
5. wajib like/add/follow para sponsor
6. wajib tag 3 orang kawan dan pastikan mereka tahu
7. sudah ? tinggalkan link contest di komen entry ninie

hadiah-hadiah yg ditawarkan
:
- 1x topup RM5 by Niera ( fanpage , blog )
- 1x full edited blog by Maisarah ( fanpage , blog )
- 1x shawl by Hartini ( blog )
- 1x RM30 cash voucher by Lovebag ( blog )
- 2x cute doodles by Schu ( fanpageblog )
- 2x topup RM5 by Fea Beads ( fanpage , blog )
- 2x simple header by Mun sendiri
- 3x tudung bawal 2 tones by Sweet Hijab ( fanpage )
- 3x awesome header by Izzah zakaria ( fanpage , blog , fb )

>
senarai peserta<
  ATTENTION!!
* contest akan tamat pada 31 mei 2012
* hadiah akan diberitahu dan diupdate dari semasa ke semasa
* contest akan automatik terbatal jika penyertaan kurang dpd 30 peserta
* pemenang akan dipilih oleh kami sendiri
* blog yg kemas , menarik , matang dan sedap mata memandang akan dipilih
* sebarang pertanyaan , sila jerit di cibox yahh :)

TQ Pencinta Pink taq Ayu..
segan nak join blog tak awesome..hehe
tapi untuk support contest blogger Awesomre
Ayu join!!!
Ayu taq semua!!
Jom join tau support blogger Nini dan Mun!!
nak join klik SINI

5 comments:

shahsya said...

thankz sayang sebab join , hope menang :)

NOOR FATIN said...

gudluck! blog ayu awesome! ada harapan tu.. :)

adan said...

gudluck tuan blog ini.. semoga menang erk.. ^_^

are_lin@yu said...

shahsya :welcome dear;-)

NOOR FATIN :tq fatin..jom join!!

adan :tq adan.;-)join lah sama..hehe

Boni JLL3 said...

GUD LUCK!!