Tuesday, 10 April 2012

1st Giveaway Miss BaNu & AzieLa

 


UCAPAN UNTUK MISS BANU & KAK AZIELA ;-)

 ALLAH SELAMATKAN KAMU..
ALLAH SELAMATKAN KAMU..
ALLAH SELAMATKAN MISS BANU & KAK AZIELA..
ALLAH SELAMATKAN KAMU..;-)

SELAMAT HARI LAHIR BUAT MISS BANU & KAK AZIELA!!!!
SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI..;-)
DIBERI KESIHATAN YANG BAIK HENDAKNYA!!!!
AMIN...;-)


#CARA NAK JOIN
1~Senang jer..korang hanya perlu wish/memberikan ucapan2 happy birthday ke,slmt hari jadi ke apa ke kt saya dan kak Aziela yer..serta mendoakan yang baik2 untuk kami berdua yer...ikut suka hati korang nak buat ucapan cmne..terserah..
2~tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 May 2012...
3~sesiapa yang sudi join, bolehlah copy banner di atas tu dan buat entry di blog anda yer. Kemudian bolehlah tinggalkan link entry anda di ruangan komen blog ini, ataupun di blog akak AzieLa
#SYARAT NAK JOIN
1~Mempunyai alamat tetap di Malaysia
2~Buat satu entry yang bertajuk 1st Giveaway Miss BaNu & Aziela
3~Masukkan Banner kat atas tuh dan linkkan ke entry ini..
4~Follow blog miss banu dan juga Blog kak Aziela(follow secara ikhlas yer,tiada paksaan yer)x nk follow pun xpe.. ^_^
5~Minta jasa baik korang juga untuk like Fanpage Facebook saya di Sidebar tuh yer =)
7~Cara penentuan pemenang akan dilakukan secara manual..supaya lebih adil untuk semua..2 pemenang akan dipilih..
8~ikut suka hati korang la nak tag atau tidak..tiada paksaan disini..
#HaDiaH
1-Topup RM 30.00 apa sahaja rangkaian 
2-Sovenir(sekeping token dari MacaU China)
 
JOM JOIN RAMAI-RAMAI!!!!!!
nak join klik banner

7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga ada rezeki ya.

izan mama mia said...

mg rezeki memihak pada ayu..

ONLY ME AND MYSELF said...

tag nama ayu tuk SEGMEN PKA RAHIM : FEBERET COLOR :)

Miss BaNu said...

thanks ye join..ayu org pertama yg join tau hehe mekasih yer..

are_lin@yu said...

nuyui a.k.a miss YUI ;tq dear..;-)

izan mama mia :tq mama..;-)

Miss BaNu :wahh first gtu..hehe

amercorner.blogspot.com said...

singgah disini :D good luck

sudi2lah join giveaway amer .

http://amercorner.blogspot.com/2012/04/amercorner-1st-giveaway.html

Aziela said...

Akak lambat komen kat sini, maaf yer. TQ very much for the wishes... Semoga Ayu berjaya.