Thursday, 12 April 2012

"Segmen : Lagu Kegemaran Saya Bersama uncha"





 



 
 
Lagu Kegemaran Ayu:
 
kalau nak ikutkan banyak..tapi yang terlintas tadi 
lagu POKOK.
bagi Ayu lirik lagu ni punya maksud tersendiri..
melodinya sedap dimakan!!;-)
jom layan sorang-sorang..hehe
 
Lagu POKOK.
 
Tersesat malu bertanya
Tak tahu tak tahu ke mana
Terlalu banyak alasannya
Ku terdiam
Menyusur di kaki lima
Terlihat bayang wajah kelmarin
Tersentuh hati bagai luruh

Chorus

Tanya sama pokok apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang
Terbang burung terbang
Patah sayap diduga
Seandainya rebah
Kau masih ada
Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duduk terdiam
Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh



Jum kita tengok syarat penyertaan ok :

 Macam biasa COPY banner Un ni.. *walaupun tak cantik... ^_^

 Buat entry tentang "Segmen : Lagu Kegemaran Saya Bersama uncha" ni..selitkan lagu-lagu kegemaran anda ^_^

 Then sent link entry korang dekat Kotak Komen Un ok 

 Senang je kan?? Ikut korang ok..nak follow Un ke tak.. *yang pasti Un follow korang...

 Jika korang nak folloowww blog Un tak ape..hee tiada paksaan..cukuplah sekadar Un kenal korang..

 sesiapa yang Join segmen ni..bersama-samalah kita TERJAH-MENERJAH blog-blog yang menyertai segmen ni..DEAL..Serta bertukar-tukar lagu.. 

 Tarikh tamat tempoh : 26 April 2012



 Keistimewaan Join Segmen ni adalah :

  Dapat meningkat Readers dan Followers korang.. *itulah matlamat utama
 Yang Kedua : Mengeratkan hubungan antara blogger ^_^
 Yang ada Banner itu..akan Un masukkan banner korang dekat sini.. *masukkan kod   
            html banner korang dalam entry tu sekali ok
 Insylh korang..Un akan cuba yang terbaik buat korang...
 Dapat mendengar lagu kegemaran orang lain..
 Tunggu apa lagi??? JOM JOIN !!!!!!!! 
nak join klik SINI

9 comments:

@ deqla manjew said...

kalo ada award blogger yg rajin join segmen, ayu lah orgnya..haha...deqla skng mmg da mls...tp sbb xnk hampakan hati org, deqla cuba join kalo ada masa...hihi...deqla skng suka lagu yuna dlm blog deqla ni.hihi..dan yg terbaru lagu zamani slam bersama retis pompuan tu...entah apa nama retis tu...hihi...yg lain2 pun sdp dimkn jgk! :P

are_lin@yu said...

@ deqla manjew :uihhh tgi pnghargaan deqla.hehe..ayu pn xtau npa suka join..suka nak tulis2 kot..ikut hati gak klu tertarik ada mud nk tulis2 ayu join..hehe..xpa deqla pun dh byk join tu..t deqla wat segmen confirm ayu join..hehe..haa mmg suka dgar lagu yuna jgk..msuk layan kt blog deqla..hehe

:: Mrs.SyahNia :: said...

suka lagu pokok tu juga ^^

apapun salam pknalan..

M@W@R Q@SeH said...

tanya sama pokok apa sebab goyang
jawab ayu yg goncang...hehehe
selamat bersegmen ayu :)

~Sweet Honesty~ said...

selamat bersegmenn cik ayuu

uncHa said...

wahh ye..hee nak tengok lagutu juga :) terima kasih ye sudijoin segmen saya ^_^ heeee tnya sama pkok ... :p

NOOR FATIN said...

ooh yg hazama tu kan. xingat la penah dengar ke tak :P

are_lin@yu said...

:: Mrs.SyahNia :: beskan..hehe ayu suka jgk..;-)

M@W@R Q@SeH :yeyyy dgr akak nynyi..hehe

~Sweet Honesty~ :tq sweety..;-)

uncHa :welcome un..;-)

NOOR FATIN :bez fatin try dgr..;-)

NAL said...

lagu ni pun best..tambah2 vokal Hazama..

dari segmen yang sama,
http://nyteamlife.blogspot.com/2012/04/segmen-lagu-kegemaran-saya-bersama.html