Monday, 9 April 2012

Giveaway Blog Saya Omei-omei by Kemetot Chomel !





Syarat - syarat Giveaway :
  1. Pastykan anda mempunyai blog dan di harap kan dapat follow blog una untuk mengetahui informasi terkini selama giveaway ini berlangsung.
  2. Minta jasa baik tolong click iklan churpchurp & nuffnang una ya? sila ikhlas kan haty, kalau tak ikhlas tak pe jangan click ^^
  3. Membuat satu entry dengan hanya menepek kan Banner giveaway di atas & link kan terus ke blog una .
  4. Giveaway bermula pada 7/4/2012 sehingga 7/5/2012 - mengambil masa sebulan ^^
  5. Pastykan anda mempunyai facebook atau email untuk memudahkan penghantaran hadiah 
  6. Sertakan ciri-ciri Felt craft idaman anda & colour yang anda berminat untuk buat keychain button tuh .
  7. Dah selesai mengikuti segala syarat ? sila lah publish kan comment anda di entry una nie . hehe :D


Hadiah Giveaway :
10x Keychain button kepada 10 pemenang bertuah .
10x Felt Craft kepada 10 pemenang bertuah .
Cara Pemilihan pemenang :
Pemenang tidak akan di pilih melalui proses random.org sebab pihak owner rasa mcm tak best ! hahaha :D sooo , una akan buat satu box dan tulis di atas sehelai kertas nombor bertuah anda . hehe :D nombor bertuah tuh una akan refer pada kamu peserta ke berapa yang join giveaway una nie :) 



AYU JOIN!!!!

JOMLAH JOIN RAMAI-RAMAI LAGI MERIAH;-)
nak join klik BANNER

kata Ayu : ni email ayu : are_lyna89@yahoo.com
FB tak da..macam chipmore..hehe

3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,hadiah craft tu..good luck dear.

are_lin@yu said...

nuyui a.k.a miss YUI :jom lah join dear..hehe.

ejulz said...

gud luck.. :)