Wednesday, 25 April 2012

Benda pertama wajib buat masa naik kereta ialah....


wowww teruja kan naik kereta..
ofcoz lah sebab naik kereta orang bukan kereta sendiri..hehe..
benda pertama ofcozlah pakai tali pinggangkan..
aku memang tak suka pakai tali pinggang..
huhhh menci-menci..
ntahlah kenapa tapi memang tak suka..
tapi satu ni aku suka!!!!!

v
v
v
v
v
v
v

 Kalau yang ni kat mana-mana pun suka..hehe
habit tangkap gambar dalam kereta..hehe



 Kata Ayu:Mr Anip kata tak rugi beli handset manfaat sepenuhnya..hehe

13 comments:

Shiema Sufian said...

Lawanyaaaaaaaaaaaaaa :D

nanieybarnieylurviey said...

bergambar!!!!!!!!!! like2..

Sally Yatiey said...

Cantikkkk :D Hee.
Saya pun tak suka pakai tali pinggang tapi terpaksa jugak kan :)

Syira Qahira said...

salam

hehe..hp x de kamera so x leh nak bergambar mana...hehe

p/s : pakai apa kat muka tu? lawa la...licin je...muka kita ni banyak benor jerawatnya ;(

Cik Nur said...

hehehe..samalah..:)
tapi jarang buat.sebab memandu..hihihi

are_lin@yu said...

Shiema Sufian :haha gmbar ja yg lawa shiema ;-)

nanieybarnieylurviey:yeayy naniey sama geng ngn ayu..hehe

Sally Yatiey :hihi tau takpa..sangat tak suka

Syira Qahira :muka ayu pun sama dear..tu efek kamera ja.hihi.mcm2 blh wat skrg..hehe

Cik Nur:hihi sebelum drive cik nur bergambar dlu nnti.hheehe

hidayah said...

cantiknya budak nih...!!

Wanieys said...

suka juga snap pic sniri lam keta...tapi bila time ada driver la hekhek...btw ayu comel la :)

@ deqla manjew said...

haha.. sama la.. deqla x ksh kat mana2 mmg suka je snap pic sndri..ngee.. lawa la ayu...nape x pilih gmbr ni utk photogenic picture contest tu??? huhu

are_lin@yu said...

hidayah:haha dh blh jd mak bdk dh dear ;-)

Wanieys :hihi bezkan gini akak..;-)

@ deqla manjew:hehe kita geng deqla!!!tak tau nak pilih lah dear..last2 main ltak ja..hehe

NOOR FATIN said...

cantikkknyaaaa!! hehehe aya pandai drive?

NOOR FATIN said...

eh aya pulak. ayu!

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

tabiat ladies kn !
naik jer kete gerenti snap dulu
hihihihi
cik eyla salah satu org nye hehe !

lawa baju =)