Monday, 9 April 2012

Aku Suka Segment by Blogger Sha




Syarat2 segment :

1. Buat entry tajuk : Aku Suka Segment by Blogger Sha
2. Tempek banner buruk kat atas tu & linkkan ke blog sha
3. Nak follow blog sha @ tak terpulang *follow kena ikhlas kan :)
4. Dah siap , comment kat entry ne ok 


DUE DATE : 6-20 APRIL 2012
*Due date mungkin akan di extend kalau ramai yang join :)


*akan di update dari semasa ke semasa :)



 Sapa yang baca ni jomlah join ramai!!!!;-)

2 comments:

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

Terima Kasih dah sudi join segment sha,
sha dah follow sini tau ;)

*senarai peserta segment pun sha dah update, jom la BW sama2 ;D
http://strawberrysweets92.blogspot.com/2012/04/senarai-nama-peserta-segment-kumpulan-1.html

Ukhti Syifaa said...

assalamualaikum !
datang dari segmen yg sama juga !
baru ada masa utk BW !
jemput ke sini yaww !
http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/04/aku-suka-segment-by-blogger-sha.html