Friday, 6 April 2012

:: RM150.00 Cash | Give Away From lidarahim.com ::




1. Sediakan satu entri khas yang bertajuk : 
  :: RM150.00 Cash | Give Away From lidarahim.com :: dan linkkan ke entri ini


2. Copy & paste senarai hadiah di bawah ini ke dalam entri kamoo-kamoo.

Hadiah Utama : 1 orang x RM50.00 tunai
 Hadiah Kedua : 2 orang x RM30.00 tunai
 Hadiah Ketiga : 2 orang x RM20.00 tunai
Hadiah Saguhati x 10 orang


3. Terbuka kepada blogger warganegara Malaysia sahaja.


4. Nak follow blog ini dialu-alukan tetapi tidaklah diwajibkan. Tapi make sure la masa pengumuman pemenang nanti dapat alert dan beri feedback dalam masa 3 hari selepas pengumuman dibuat. Lepas 3 hari tak der feedback, automatik LR akan buat cabutan baru untuk pemenang baru k.



5. Nak tag kawan-kawan juga dialu-alukan tapi tidaklah diwajibkan.


6. Tinggalkan link lengkap entri kamoo-kamoo di ruangan komen entri ini. Oh ya.. letakkan sekali ID facebook atau alamat emel untuk mudah dihubungi nanti.


7. Tarikh tamat GA ini pada 07.05.2012 jam 12.00 tengahari.




FB ayu tak da..
tapi ni email ayu : are_lyna89@yahoo.com




Ayu dah join!!!
ayu taq semua yang baca entry ni..
jom join ramai-ramai..;-)

14 comments:

zuzu said...

ermmm..macam menarik..CZ pown nak join la..hehe

are_lin@yu said...

zuzu : join CZ jgn tak join..hehe

are_lin@yu said...

zuzu : join CZ jgn tak join..hehe

CINTA UNTUK KITA said...

gud lak syg.. btw, thanks for the wish.. hehe ;p muda lg..haha

are_lin@yu said...

CINTA UNTUK KITA :tq kyra..jom lah join..;-)

Cik Farhana said...

GoodLuck key ! (:

Cik Yatt said...

folo sini

ain vanilla said...

semoga berjaya kak ayu

NOOR FATIN said...

lumayan! nanti saya join! ekekekek

gudluck ayu!

aRa ❤ aFiq™ said...

wah menarik hadiah nye.. good luck :)

Bui Junaidi said...

GUD LUCK AYU..

Lida Rahim said...

Assalam,

Terima kasih join GA akak yer. Semoga berjaya!

Mizz ErMa said...

wah, 1st taem tgk GA bg cash..biasa bg hadiah je kan..hehe btw, gud luck okeh! =D

zOeY zAu YaH said...

g.luck =)