Monday, 9 April 2012

Segmen : Blogwalking dan Review

 

 Nak follow blog ini,terpulang kat korang
 Letak banner kat atas tu dan linkkan ke entri ini
 Nak tag rakan blogger lain pun terpulang kat korang
 Tugasan korang, kritik/komen/review blog mereka yang join segmen ne.Apa yang patut mereka buang/tambah baik/sebagainya
 Dah siap..Hantar link korang kat sini
 tarikh tutup : 14 April 2012,jam 2 petang
 
 
JOM JOIN!!!!!!
 
nak join klik banner;-)

7 comments:

Nor Nadiah said...

blog my dear ni mmg cantik dan kemas..:)

salam, kenal dan datang dari Segmen : Blogwalking dan Review

http://butiknornadiah.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Terima kasih sebab sudi join segmen miss z...
jom terjah dan komen blog mereka ea..

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-yang-join.html

blog awak kemas dan cntik ^^...jeles miss z huhuhuh

fera said...

hye .. salam kenal .. suke blog nih.. kemas jewp .. dah follo sini

http://saiafera.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

shadhira said...

kemas blog awak.. betul,nmpk elegan dgn bg..
dhira join segment same, hepy blogging..

http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

salam ayu..wink wink
dr segmen yg sama ni

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

komen blog ayu
alahaiii kemas sungguh loading pon lajuu =)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

salam ayu..wink wink
dr segmen yg sama ni

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

komen blog ayu
alahaiii kemas sungguh loading pon lajuu =)

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme.

Blog ni serius sgt kemas. Good job :D