Thursday, 26 April 2012

SEGMEN NASZ : FOLLOW AND COMMENT






Cara nak join adalah :

1. Buat satu entry, copy gambar header saya kat atas tu dan paste ke dalam entry korang. Jangan lupa link kan ke entry ini.

2. Salin tajuk ni, "SEGMEN NASZ : FOLLOW DAN COMMENT"

3. Tolong VOTE saya kat  http://goo.gl/ZdZT9 dan kalau sudi, tolong letakkan link ni dalam entry korang serta tolong minta kawan-kawan korang VOTE sekali. (Tak wajib tapi ikut keikhlasan hati korang).


4. Siap? Publishkan dan letakkan url entry korang tu kat ruang komen di bawah.


Itu saja. Satu list untuk korang blogwalking sambil follow dan comment akan disediakan.


PERHATIAN :
MOHON BLOGGER YANG JOIN SEGMEN NI, SILA PASTIKAN BLOG KORANG BOLEH DIFOLLOW DAN BOLEH DICOMMENT.

Segmen ni saya buka sehingga 11.00 malam ini (26hb April 2012) saja. 

So, jom join ramai-ramai segmen saya ni ye? Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Jom join ramai-rmaai!!!
Ayu dah kali ke 3 join segmen Brader Nasz ni!!
memang meletopss..
nak tahu apa..join lah mesti tahu..hehe 
 

17 comments:

Syira Qahira said...

salam..


x larat dh nak joint contest...huhu..

ejulz said...

gud luck.. :)

NasZ said...

thanx sudi join segmen saya. hehe.

deno said...

jom komen blog deno nak? hehe :)

BERT said...

rajin dia join segmen... nak join tak smpat plak huhu

NasZ said...

list untuk blogwalking dah sedia untuk diblogwalking sambil follow dan comment. sila2lah terjah link kat bawah:

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/blogwalking-sambil-follow-dan-comment.html

terima kasih sekali lagi kerana sudi join segmen saya ni. hehehe.

AyueJean said...

Follow dan komen cni dri segmen same....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

+kasih+ said...

jalan-jalan tinggal jejak...
dari segmen yang sama.. ;p

http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

*maaflah ayat copypaste :)

syafiqah yassin said...

budak ney dtg dari segmen yg sama .

done follow sini :)

http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

Emma said...

Yuhuuu Emma singgah sini =)

http://emmaeema.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

Ieqa Halim said...

Hai ! Ieqa datang dari segmen yang sama , kalau sudi meh lah singgah blog ieqa yang serabai ni . Hee :)

http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

Done following your cutest blog ;)

Fienazzuki said...

Datang dari segmen yang sama.
Datang tinggal jejak dan follow.

Singah2 la ke blog saya juga. (^_^)

http://fienazzuki.blogspot.com/

Eera Shera said...

Salam kenal. terbang ke sini dgn senyuman..selalu2 la singgah ke blog http://eerashera.blogspot.com/ ye ;)

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,peace :D

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

Linda Wahed said...

hye awak..
jalan2 cari kawan ^_^
http://www.lindaannur2008.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

Sh Hily said...

salam singgah dari segmen yg sm...slm prknln...lm da follow cnie..:))


http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

Pecinta pink^^ said...

salam..sy singgah bw sini..dtg dri segmen same:) jmput sggah ke belog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html terima kaseh(^_^)