Wednesday, 18 April 2012

"SEGMEN: BLOG PILIHAN ZAMANI 84"

 
Ayu JOIN!!!
Anda????
cepat join 
klik ja banner..hehe

letak banner segmen tersebut (beserta link ke entri Zam ini) & 
sebaik entri anda di publish
berikan link entri penyertaan anda di ruangan komen di bawah.
 Mudah kan? 
Tarikh tutup adalah seminggu dari sekarang~  
24 April 2012 pukul 11.59 malam
Jadi apa lagi, jom join segmen ni & sebarkannya kepada blogger2 lain~~

19 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

da lama xjoin segmen2 ni..hehe

Syida Muhajir said...

Ayu ni, rajin Blogwalkingkan. Nowonderlah ayu dah ramai follower.

are_lin@yu said...

aRa ❤ aFiq: jom lah join ara;-)

Syida Muhajir:hihi saja suka2 tak da kja lh la joni;-)

Boni JLL3 said...

selamat bersegmen lagi :)

Mohd Billy said...

dr segmen zam
http://akusijebat.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Rahmah Ram Ram said...

As salam...

Baru berkesempatan untuk berBW singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))

AyueJean said...

dtg dri segmen same.... =D
Singgahlah blog sy ye....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

mieraahajis said...

da ada masa free ni, jalan-jalan, singgah sini. dari segmen yang sama... BW blog kite nnt. :D

Nisa said...

Saya dah join! :]

Pka Rahim said...

hi pka pon join tau.
jom pegi blog pka :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

terima kasih..!!

FL blogh0use said...

weee!! yana datang dari segmen yang sme, kte tgk spe yg kena !

btw, salam perkenalan ;)

Mr. E'raz Fadli said...

BW dari segmen yang sama.. ;)

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

rAIHan said...

singgah sini happy blogging..
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

ary_lee said...

Datang menyinggah malam2^^

*Copypaste je yang mampu^^

+kasih+ said...

Jalan-jalan BW.. tinggal jejak..

http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

*maaflah ayat copypaste.. :)

+kasih+ said...
This comment has been removed by the author.
Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme ^_^

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme ^_^

Sh Hily said...

Salam singgah n follow cnie dari segmen yg sama..jemput singgah ke blog serabai ifa..sudi2 la follow back..slm prkenalan..=)