Friday, 6 April 2012

"Segmen: Jom Berkawan by Eifa"






Eifa tanya Ayu jawab..;-)

:82:nickname :  
Ayu
(nickname tu real name jugak..;-)

:83:
tujuan blog dihasilkan :
Tujuan??untuk catatan diary,kongsi pengalaman,ilmu n macam2..hehe

:82:
usia blog:
 hari ni 6/4/2012 bersamaan 8 bulan 4 minggu 1 hari..;-)

:83:
promote blog korang agar ramai yg kunjung blog korang :
Welcome to my page!!!kunjungan anda akan ayu balas kembali!!moh ler berkawan..;-)


:48:SYARAT-SYARAT:48:

:h:Follow Blog EIFA:95:
:h:Buat entry:54: pasal segmen nie yg bertajuk "Segmen: Jom Berkawan by Eifa"
:h:Lekat kan banner:51: kat atas yg x comel:face56: tu dan link kan tros ke segmen ni dlm entri korg..
:h:Jawab:47: soalan nie dan tulis dlm entry korg:face12:
:82:nickname korang
:83:tujuan blog dihasilkan
:82:usia blog
:83:promote blog korang agar ramai yg kunjung blog korang
:h:dh siap???post korg punye entry kt komen segmen nie
(komen ditempat laen tdak akan dilayan)
:65:TARIKH TUTUP : 13 MEI 2012:66:
Jam 11.60 malam

8 comments:

EiFa said...

Thank sbb join segmen Eifa..
nnt rajin2 lh blokwalking kt bloglist yg join segmen nie..
makin byk BW,,makin byk kwan..
wee.. thanks..:D
done follow..;)

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)

NOOR FATIN said...

8 bulan.. baru lagi ;)

Cappuccino said...

Singgah sini dari segmen yg sama ! Jemput singgah belog ^^ .

http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-berkawan-by-iefa.html

FL blogh0use said...

datang sini dari segmen yang sama.

salam perkenalan ! ^^

Ahmoi ANM said...

Hello . Dah follow, follow balik ye . Dari segmen yang sama .

http://ahmoianm.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-berkawan-by-eifa.html

sHa said...

hi salam berkenalan...dari segmen yg sama...dah jadi ur follower..be my follower yek?...keep ini touch

eiqa azra said...

singgah melawat dari segmen yg sama!!

http://ctrie.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-berkawan-by-eifa.html