Friday, 20 April 2012

Hampir diraba..Oh tidakkkk!!!


Baru balik dari toilet,
baru pergi ambil air,
Baru jugak hujan turun kat bumi Selangor ni..
yang tak berapa nak bez nya aku hampir diraba!!!ahhh tidakkk..
Tula salah aku jugak melulu ja nak pergi toilet tadi
haaa kan dahhh..........
fuhhhh selamat aku dapat elak..
kalau tidakk memang hampir-hampir dah tadi...
bukan niat dia pun aku yang gelojoh sangat..hehehe;-)

kalau kena raba macam nilah kena bagi..hihiihi..
RM50.00 sebelah tangan..panngggggg!!!!!

31 comments:

Cik Nur said...

lepas ni kena lebih berhati2..

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah kembali..
wahhh.. nama kita sama.. hehehe
ayu..

PS: moga dijauhkan dr perkara y bukan2.. hati2 tau

CtAyue said...

hehe..nak cepat kan.next time kena hati2 lah. :)

@ deqla manjew said...

no..no..no.... aku masih dara...hihihi...

are_lin@yu said...

Cik Nur:itulah pasal tidak free2 ja..hehe

are_lin@yu said...

Citarasa Rinduan:kita serupa...hehe tq sis ;-)

are_lin@yu said...

CtAyue :itulah pasal kalut lg..hihi

are_lin@yu said...

@ deqla manjew:tahu tak pe..hihihi

azam said...

:) hati² selalu ye

shafiq said...

err , nak komen ea .? haa , hati2 lain kali ye ,

Nur farahiza said...

mate too kena tajam , hehehe

nanieybarnieylurviey said...

hati2 ayu.. manusia ni mkin ari makin pelik.. adoiii

Yuyu Ashari said...

bahaya nye, smpai nk kena raba. ish2.

singgah sini ! :)

zOeY zAu YaH said...

pasnih hati2 tau..

aRa ❤ aFiq™ said...

jgn melulu da pasni.. hehe

Girang Arirang said...

pit stOp Girang seterusnya adalah disini!

Girang dtg jelajah blog awk :D

http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/04/review-blog-4-segmen-siri-jelajah-blog.html

Mizz ErMa said...

uish, bhyanya..mcm mna boleh jd cm tu? nsib baek..hihi

Bui Junaidi said...

LENKALI GELOJOH LAH LAGI..HAHAHA

Syira Qahira said...

salam

di raba oleh lelaki kah?

hati2 lain kali..

::CIK LYNN:: said...

waaa...tkotnya...nseb baik la xkna btol2...huhu

QasehSuci said...

hati2 yunk zaman sekrang kena fikir dulu sebelum nak buat apa2 pun...kan...bahaya...

salam kenal..dari segmen lulu...

ejulz said...

len kali hati2.. :)

BERT said...

baek2.. jangan sampai ada yang amik kesmpatan hehe

Cik Anis Nisa said...

ati2 ayu pasni..takutnyee..

~Sweet Honesty~ said...

tentang anunye baru bestt..haha

azzahoney said...

kat mane? macam mane hampir-hampir kene raba tu? hmm dulu sy pun hampir-hampir diraba juga. wanita sekarang dah tak selamat. hmm

CIK JATT said...

ishhh.. seramnya.
ni bukan setakat tangan, kaki pun bagi sekali, baru padan muka
by the way, sis singgah sini:)

Hotz Mumma said...

selamat tak kena raba..org lelaki skrg suka ambik kesempatan dlm kesulitan hehehe..

www.azrulin.blogspot.com

Nisa said...

Ugh, hate when it happens. Alhamdulillah, setakat ini tiada apa-apa yang berlaku, secara sengaja atau tak tersengaja.

NOOR FATIN said...

lepas ni hati2 la ayu! bahaya! huu

Boni JLL3 said...

janayah seksual tidak mengira masa dan tempat,jadi hati2 lebih pasni k