Tuesday, 10 April 2012

Zaman kecik-kecik..

 
Zaman kecik-kecik
dikira dari umur berapa erk..
bagi aku selagi tak masuk sekolah menengah
kira kecik lagi lah tu..;-)

tadi godek-godek pendrive..
tengok-tengok ada gambar
zaman kecik-kecik..
tiba-tiba aku terasa muda sekejap..hehe

kalau tak silap bukan aku yang simpan pic ni
teacher Johana masa aku darjah 2 dulu yang simpan;-)
dulu-dulu garang bebenor..
sekarang sembang macam kawan-kawan..hehe

tapi lepas sekolah dah lost contact..
dapat jejak balik pun masa ada FB aritu..;-)..
so dia upload pic aku n kengkawan..
alahai malu gila..rasa dah tua sekrang..hehe..

 nilah pic aku zaman kecik-kecik dulu...;-)


Ni pic ramai-ramai masa join kem pa ntah..
aku dah lupa..
tapi kenangan tu ingat lagi..hehe


Ni masa ada taklimat sempat lagi teacher tangkap gambar..;-)

 Ni lak masa da pertandingan muzik kot..
tapi nama tu aku lupa..cuba cari mana saya??haha


Kata Ayu: blia tengok gamba kecik2 tersa nak kembali balik zaman tu..;-(..jom korang share la plak..hehe

17 comments:

Syida Muhajir said...

Seronokkan kalau dapat rasa macam ni lagi.

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel2 aje semuanya..

izan mama mia said...

hihi..xkenal yg mn satu ayu..^________^

are_lin@yu said...

Syida Muhajir :tula kan zaman kecik2 paling bez tak tau dunia orang besaq..hehe

are_lin@yu said...

Syida Muhajir :tula kan zaman kecik2 paling bez tak tau dunia orang besaq..hehe

are_lin@yu said...

nuyui a.k.a miss YUI :hih jumpa tak mana satu ayu?hehe

are_lin@yu said...

izan mama mia:hihi gambar bawah tu ayu ygmain recorder warna itan..hehe..btl ke recorder org pgl?hntam ajalah labu..hehe

nanieybarnieylurviey said...

hehe.. comel la ayu.. untungla ada gmbr. nani gmbr bleh bilang ada berapa sbb kamera xde..

are_lin@yu said...

nanieybarnieylurviey:hehe dlu pun ayu xda kamera nsib teacher prihatin gambar2 msa kcik dia still simpan..hehe

are_lin@yu said...

nanieybarnieylurviey:hehe dlu pun ayu xda kamera nsib teacher prihatin gambar2 msa kcik dia still simpan..hehe

ejulz said...

rindu zaman kanak2 dulu.. hehe

are_lin@yu said...

ejulz :tula pasal..rsa kjp masa berlalu..hehe

CINTA UNTUK KITA said...

kyra dpt cam pict 1 n 2 je.. yg pict 3 tak dpt nk cam.. hehe

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

dila xth kemana dh gmbr kcik2.hehe

Misz Mieza said...

Wah! Gambar season nih.. Banyak sentimental value kan bile tengok balik gambar2 zaman kecik.. Hikhik! =)

NOOR FATIN said...

xdapat nak cari hat mana satu ayu. haha semua muka lebih kurang ja :P

shiema sufian said...

comelnyaaaa gabar kecik kecik. Shiema kene scan dulu semua gambar. kalau tak nanti rosak je dlm album tu.