Monday, 9 April 2012

Segmen Ini Untuk 100 Blogger Keatas!!

 
Syarat-syaratnya:-
 
2.Then letak banner ni dan link kan ke blog Riey
3.Then follow blog Riey yang tak seberapa ni yer.Follow Rie
4.Tak wajib tag kawan. Kalau nak tag juga tak ada masalah =). Pastikan mereka tahu.
5.Lastly tinggalkan link entry korang tu di bahagian komen entry ini yer
6.Tarikh Tutup 17April 2012


Jom lah join ramai-ramai!!!

nak join klik banner

12 comments:

uncHa said...

ehem !! Uncha join segmen awak..suka sangat banner segmen ni ..hehe

http://untablog.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-by-azriey.html

Erin said...

Saya join ye .

http://erinnazri.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-by-azriey.html

Pecinta pink^^ said...

salam sggah bw sini:) dri segmen yg same..jmput2 ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-by-azriey.html thanx:)

NeRBidaYu said...

hai Ayu dtg dari segmen yg sama..follow u..n visit my blog k..thnks so much..:)

http://nerbidayugorgeous.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-by-azriey.html

ZieRa said...

Ziera pon join segmen ni jugak..
Sudi2 la singgah ye,..
http://zierabunny.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-by-azriey.html

miss myraamyra said...

saya dr segmen yang sama..jemput ke blog saya..
http://missmyra0810.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-by-azriey.html

AzRiey said...

TQ JOIN SEGMEN ORANG HIJAU

ni list peserta =)

selamat berblogwalking :)

http://azrieyx.blogspot.com/p/senarai-peserta_10.html

FloweriLa said...

blogwalking sini..saya pon dari segmen yang sama..
http://imaflowertoo.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-by-azriey.html

Haryati::Faizal said...

salam perkenalan.
terjah blog anda, dr segmen yg sama...follow dah

Girang Arirang said...

dtg sini ^^

http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-by-azriey.html

Bobo said...

hi! Bobo join Segmen yang sama, jom blogwalking laju2 :)

~keep in touch k? :D ~

bieY iSmaiL said...

hye dtg dri segmen yg sma...klu sudi singgah la di blog saya ye..

http://intrusacorner.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-by-azriey.html