Thursday, 5 April 2012

SEGMEN: SAPE NAK TAMBAH FOLLOWER

 


Ok syaratnya simple je, korunk bt entri yg btajuk SEGMEN: SAPE NAK TAMBAH FOLLOWER jgn lupe tepek banner yg x brape lawa tuh.

Lepas tuh korunk linkkan entri korunk tu kat komen k..


Nak follow kinah @ tak tpulang pada korunk kinah x paksa


Tarikh tutup 10 April 2012 tepat kul 12 tgah malam.. Kalo dapat sambutan kinah up lg tarikh tutup tuh


Tunggu ape lg jom join..

jom join ramai-ramai...
nak join klik banner..;-)
 

22 comments:

NOOR FATIN said...

follower ayu pun dah bertambah ramai. tahniah2! ;D

CIK MAY said...

gud luck ayu..;) CM bizi skit..nnt c=try curik mase join segmen ni..;)

Kin Naz said...

salam tenkiu join segmen ni.. tggu entry seterusnye ye

ejulz said...

waaaa.. cepatnye btambah.. sy pcaya dlm ms sbulan akan cecah 5++ follower :)

nanieybarnieylurviey said...

xthu nk reply kat mne nih.. reply kt entri ni la..

nani yg nk rasa kek ayu tu.. plus nk menuntut skali.. hehe.. :)

eiqa azra said...

dari segmen yg sama!!

Nurrul said...

Salam ! datang dari segmen yg sama :)

are_lin@yu said...

NOOR FATIN :hehe dapat kawan baru..tq fatin..;-)


CIK MAY :hih nnti CM join tau..


Kin Naz :ok Kin..;-)


ejulz :insyaAllah amin ejulz..;-)

deno said...

salam perkenalan... deno folow sini ya... :)

alin said...

hye salam...
alin dtg dr segmen yg same..
dh fllow dh..follow back ok? :D

http://alin8698.blogspot.com/2012/04/ape-ape-je-segmen-sape-nak-tambah.html

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

hai, sha dtg singgah sini dari segment yg sama :)

http://strawberrysweets92.blogspot.com/2012/04/segment-sape-nak-tambah-follower.html

AisYa IeyKa said...

done follow u , follow me back http://aisyaieyka.blogspot.com
dari segmen yunx sama :DD

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking dari Segmen: Sape Nak Tambah Followers..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

Nur Fazrina Hadi said...

Haii BW sini :)

actly dri segmen yang sama heheh

http://sayabudakcinonettt.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower_06.html

fatin farhanah said...

ikut kamu dari segmen yang sama. ikut saya kembali ye :)

http://fatinmdnoor.blogspot.com

missyifa94 said...

assalamualaikum
ziarah + follow sini !
saya dtg dri segmen di atas juga..hehe..
jemput singgah ke laman saya ea..
http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

Cik Reen said...

follow sini :)
from the same segment
visit me too http://cikreenahmad.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

Nor Quraishia said...

hey,follow sini. segmen yang sama :)

http://quraistory.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

haz hany said...

follow sni dari segmen yang sama..
follow me back..hehehe
http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/04/senarai-join-segmen-sape-nak-tambah.html

Cik FaRiZaM said...

salam singgah , salam kenal n follow blog awak


follow sy juga ye

http://afasz.blogspot.com

Saya Disini said...

salam kenal

http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

dah follow sini :)

sudi2 kan la jenguk di blog saya...

saya dari senarai no 107

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html