Monday, 30 April 2012

Apa yang anda nampak??



Fuhh semangat..
kalau tengok malam-malam konfirm ngigau ni..
tapi kejadian ni betul-betul berlaku..
masa tu 7 April 2012..
Aku pergi KL dengan Mr Anip teman dia 
jumpa member-member n singgah makan kat 
Nasi Lemak Antarabangsa..
ni aku lah punya kerja...
gamak tak da kerja sangat suka snap gambar ..
so inilah jadinya!!




wahh makin dekat nampak
cari sapa tu..huhu





Kata Ayu : tolong jangan percaya..masa buat mula2 ni takut jugak.hihi 
nak berkongsi sahaja macam2 boleh buat teknologi sekarang..so faham2 lah ya tak semua benda kalau kita tengok pun leh caya bulat-bulat..

15 comments:

@ deqla manjew said...

ish.. takdok koje ke ayu??
deqla lg la nmpk penampakan betol2 taw..tp mmbe pulak da delete gmbrnya..kalo x boleh tunjuk yg real punya..hihi

ejulz said...

skang ni software mcm2.. canggih.. hehe

NOOR FATIN said...

ayu niiiiiiii. hahha buat seram je. ingatkan betol. mana tau nti ayu dapat tgkp yg betol2 pnya kan :P

Cik Nur said...

seram haikk..!
betul ke tipu ni ayu..?

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

perhhhh mmg xde keje si ayu nie kn !
dunia skrg mcm2 software ade kadang2 x boley nk pastikan yg mane betul yg mane palsu hihihi

are_lin@yu said...

@ deqla manjew :ala deqla tidak lh tgk..hehe..ayu try masukkan ni pun tkt lau btl2 tak taula..hehe

are_lin@yu said...

ejulz:itulah pasal tak boleh caya dah skrg ni..hehe

are_lin@yu said...

NOOR FATIN :haha tak mau fatin..rasanya kalau betul2 mau seminggu demam..hehe

are_lin@yu said...

NOOR FATIN :haha tak mau fatin..rasanya kalau betul2 mau seminggu demam..hehe

are_lin@yu said...

Cik Nur :hihi tpu pnya cik nur..juz masukkan rupa tu ja..

are_lin@yu said...

♥ Cik EylaDiLLa ♥ :tau takpa eyla..skrg byk yg propa..hehe

nanieybarnieylurviey said...

3 4 kali duk scroll up down tgk gmbr.. lepas tu bc komen. hehe.. :)

CINTA UNTUK KITA said...

tgok mula2 td mcm tak nmpak.. scroll baca komen dlu then tgok lg skli nmpak plak.. haha :) dia nk tumpang tu.. huhu

cinta03 said...

cisss...terkejut aku..banyak kali baca, sbb tak faham..ingatkan xcident ker...rupa nya...kus semangat!!!

miera farhana said...

cehh..ingat kan betul la td..buat suspen je..