Friday, 27 April 2012

Dari Dapur CT dalam Mingguan Wanita..Jom tengok


Sejak-sejak nak bertambah usia ni
rajin pulak aku layan Mingguan Wanita..
tapi kali ni lagi bestttt!!!!
masa nak belajar masak dulu aku selalu pergi ke 
yang beznya aku try buat ikut resepi sis ni
memang menjadi!!!
siap dapat pujian lagi dari Mr Anip n akak dia..hehe





then semalam buka Mingguan Wanita
terbaca satu ruangan..
tengok muka macam kenal..
sis ini rupanya..hehe
so korang kalau nak tengok resepi
moh ler singgah ke sana..
tak rugi punya!!!






Kata Ayu : last sekali cuba haritu Puding kastard jagung..sedap.first time buat pun dah jadi ikut resepi sis Ct ni..hehe

10 comments:

CT Delima said...

As'salam Ayu

Malunya k.ct awak dok tayang muka k.ct ni..hehehe. apa pun terima kasih diatas kesudian Ayu meletakkan majalah ini dalam blog Ayu, syukur Alhamdulillah.. terharu k.ct sebenarnya.

Terima kasih juga sudi mencuba resipi dalam blog Dapur Ct juga ya :)

are_lin@yu said...

CT Delima :hihi sebab ayu suka resepi akak..try skli pun dah jadi..sllu cuba yg len kna 2,3 kli..hehe..truskan perkongsian akak.nk cba rspi bru nti..hehe..

Cik Nur said...

wah....best ni..nanti boleh cuba..jap nak pi terjah blog ct jap.. :)

are_lin@yu said...

Cik Nur:singgah jgn tak singgah.xmnysal cuba cik nur..hehe

@ deqla manjew said...

wow syoknya kalo blog masok majalah kan...amboii da pndai memsk...bgs2...boleh la cpt2 kawen...hihi

Masz Sidek said...

bestnya... nak terjah pasni... :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,byk syok..kongsi ilmu..

are_lin@yu said...

@ deqla manjew:hihi baru bljq2 deqla..hehe


Masz Sidek :terjah dear jgn tak terjah.hehe


nuyui a.k.a miss YUI:tula try dear g tgk.hehe

aRa ❤ aFiq™ said...

xpnh singgah plak blog dia.. nnti boleh p :)

NOOR FATIN said...

hehehe mesti best2 kan ayu. nati saya terjah blog dia. bleh mencuba masakan best2!