Tuesday, 3 April 2012

Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny


 Tadi sambil2 BW and jumpa member baru..hehe..
tengok kat blog Aalia Shahira ada contest best..
so aku pun nak try join lah..hehe...

ni gambar comot aku nak letak..;-)




 
 
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .
2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny
3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .
4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)
5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya
5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .
6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG  ,takleh buka , AUTOMATIK  batal )
HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE 
❤ sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::
SECOND PRIZE
 ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch
THIRD PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

NOTES 
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju     korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012 

anda di taq..join tau!!!


 


17 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dear..

CINTA UNTUK KITA said...

gud lak ayu! comey ;p

yanamirul said...

gud luck k
btw thx tag kat yana

are_lin@yu said...

nuyui a.k.a miss YUI ; jom lah join dear..;-)

are_lin@yu said...

CINTA UNTUK KITA ;kyra jomlah join..;-)

are_lin@yu said...

yanamirul ;most welcome yana..;-)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

gud luck cik ayu chumel
u go gurlz =)

are_lin@yu said...

♥ Cik EylaDiLLa ♥:tq dilla..jom lah join..;-)

Papa Mifz said...

semoga sukses...amin...:)

Mizz ErMa said...

cantiklah shawl yg 2 tone tu, hehe btw, gud luck okeh! =D

NOOR FATIN said...

thanks tag saya ayu. nanti saya join! hik3!

lawa la. gudluck! :)

aRa ❤ aFiq™ said...

good luck dear :)

@ deqla manjew said...

wahhhh... bestnye contest...tp deqla free hair sebnrnya...tp mmg ada la pic yg bertudung...huhu...thnks tag deqla tanpa jemu! syg ayu!!

psssttt... nk join group tu, ayu kena follow blog mama arina dan geng2 yg lain...tgk kat blog deqla k...yg anjurkan tu nama blognya bunga hati mama...tgk kat sidebar tajuk group segar follower BHM. ok?

Cik Purple Pinkypuff said...

good luck! :) rasa mcm nak join.. tp ntah la.. :P

Farina Hunny said...

:) thanks for joining . alert for the contest update(s) ❤

Iena Eliena said...

Blogwalking here...
cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

Aalia Shahira said...

eh,baru perasan ada nama kita..tu pon google ja tadi,hehe