Wednesday, 4 April 2012

Segmen Interview Review By Hana




Cara-caranya :
  • Buat satu tajuk entry,"Segmen Interview Review By Hana"
  • Copy dan tampalkan banner kat atas tu kat blog korang
  • Follow blog Hana(tiada paksaan)afdal kalau follow untuk tahu perkembangan segmen
  • Tag kawan-kawan blogger anda(MINIMUM 2 orang) dan pastikan kawan yang korang tag tau ok
  • Jawab soalan hana yang hana sediakan kat bawah dengan jujur,ini soalannya :
    Siapakan Nama anda (Nickname pun tak pe)?   
     Ayu ;-)

    Berapakah umur anda?
    sweet 23

    Apakah konsep blog anda?
    Apa2 saja..lebih kepada diary kot..hehe


    Apakah perasaan anda apabila menjadi seorang Blogger?
    Sangat happy maaa..hehe..
    sebab dapat kenal ramai member2 baru..
    itu yang suka... 

    jom join ramai-ramai!!!!

    taq:



10 comments:

~Sweet Honesty~ said...

sweety minta maaf ye..telah tag cik ayu..kalo tak suka, xda paksaan ye(^_^)

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/04/contest-cantik-bertudung-by-farina.html

zaza iman said...

sbaya kita.. =)

ejulz said...

dulu rajin gak join segmen n contest bagai.. alhamdulillah ada gak penah dpt hadiah.. hehe. gud luck ek.. :)

Nurrul said...

wahhh ! blog pun boleh kena interview.. hehe :)

CIK MAY said...

hi ayu..gud luck..follow u back.. ;)

Bui Junaidi said...

GUD LUCK AYU..SALUTE BETUL DGN BLOGGER YG RAJIN JOIN SEGMEN NI

NOOR FATIN said...

yeayy! saya pun sweet 23 jugak! kui3

Patrick Star said...

Datang BW kat sini. Jemput singgah...

--> Blog Rilek-Rilek <--

Sakura Aihana said...

http://marsgreen.blogspot.com/2012/04/group-1-review-blog-segmen-interview.html blog akak diriview jom blogwalking

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)