Wednesday, 18 April 2012

JOM TAMBAH FOLLOWER by Lulu Caldina:tak perlu buat entry ;-)


''Saja nak tolong orang lain, dan berkongsi sesuatu yang baik..sebab sharing is caring.
Korang nak join?
Tak perlu buat entri kat blog.. Hanya perlu tinggalkan link blog korang kat ruangan komen entri ni, dan esok-esok bila dah tutup segmen ni nanti, lulu akan senaraikan link blog yang join.. Lengkap agar senang nak blogwalking. Semua boleh, tak kira blog baru atau lama, ataupun banyak atau kurang follower.. DAN entri melekat untuk yang join nanti, bagi memudahkan semua blogwalking..''


itu jer lah..
Sila bantu diri anda, sebelum orang lain bantu anda.. wah..
Tarikh Tutup : Jumaat (20 April 2012) 10 pagi

Senangkan??

6 comments:

Miss BaNu said...

aah perasan gak pasal segmen ni kt blog lulu..dh join pun..senang kan x pyh susah2 buat entry semua..

are_lin@yu said...

Miss BaNu :hihi join ramai2 support blogger..;-)

~Sweet Honesty~ said...

selamat bersegmen(^_^)

Mizz ErMa said...

ha ah..senang bangat..nie nak kena tinggal kat belog ayu ke ke belog penganjur segmen? hehehe

Boni JLL3 said...

wah..selamat bersegmen :)

Cik Yatt said...

wah mcm nk join jeww