Thursday, 19 April 2012

Baju kami sama ;-)


Mood masih teringat zaman muda mudi Kuala Lumpur..
ehh silap tak sampai KL pun
dekat Perlis saja..;-)
kalau tanya zaman study yang paling best
pasti aku jawab masa time diploma..
memang meletoppsss time tu..
bukan aku yang meletoppsss
tapi kenangan2 yang best sangat2..

suka duka banyak sangat..
member2 lak memang sekepala..
jiwang bersama..
romantik bersama..
boleh kata semua bersamalah..hehe

Jom tengok baju kami sama wooo...;-)

Geng anak dara ;-)
ada yang dah jadi mak dara dah.;-)

Dara & Teruna...
cewaahhh senyum sokmo..

Kata Ayu:masing2 dah sibuk kerja & study..tak sempat nak ketemu ;-)

12 comments:

nanieybarnieylurviey said...

ble da abis zmn study masuk plak alam keje and kawin mmg da jrg bleh jumpe.. :)
mampu membelek kenangan je la..

~Sweet Honesty~ said...

zaman2 blaja tu la yg paling best..hihi

Fahz said...

Hidup tak selalunya indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan.Mengamit memori lalu..indahkan.. :)

@ deqla manjew said...

kan...rindu sgt zaman belajar dulu...huhuhu

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmmm btul tu.. bila masing2 dah bekerjaya.. dan bkeluarga.. mmg susah dah nak jumpa ramai2..

Syira Qahira said...

salam

bila dah kerja teringat zaman sekolah dulu

aRa ❤ aFiq™ said...

nnti ara abes blaja msty rindu zaman blaja jugak nnti.. huhu

nur anis said...

belum sampai setahun saya habis belajar, dah mula rindu sangat...

are_lin@yu said...

nanieybarnieylurviey :tula kan.mmg nti lg jrg.msg2 dh ada khidupan sendiri;-)

~Sweet Honesty~ :betul2..ayu sokong..mmg xdapat lpa..heehe

Fahz :setuju sangat2...memory xlh dlte;-)

@ deqla manjew:tula masa muda remaja..hehe

C.M.A @ CikMoonAdnan:tula nti kna wat reunion bla msg2 ada anak lak..hehe

Syira Qahira:sangat setuju tp zaman kja tak sama cam belajar.huhu

aRa ❤ aFiq™:tahu tak pe so hargai masa skrg!!hehe

nur anis:tula kan..saat belajar best sangat;-)

NOOR FATIN said...

bila tgk mcm ni nampak semua muka sama je. hak3.

Boni JLL3 said...

wah..terimbau kenangan manis suatu ketika dulu kan?

Hotz Mumma said...

kenangan skola la..kngan yg paling indah kan..
kalau dpt diputarkan waktu blk nk p zaman skola rendah dulu2..comel jer..

www.azrulin.blogspot.com