Tuesday, 10 April 2012

SEGMEN PKA RAHIM : FEBERET COLOR :)

WARNA FEBERET AYU:

Ternyata lagi bersuluh tentunya warna BIRU!!!!hehe 
 sebab BIRU ni cantik..tengok pun tenang macam warna HIJAU jugak.;-)
sebab tu blog Ayu pun warna BIRU jugak..

Tapi warna lain pun suka jugak..
MERAH, HITAM, UNGU, PINK..;-)
tak da motif lain sebab warna-warna ni
menyerlah ,lembut ,menawan, dan  mempersona..;-)

 
Segmen ni di taq oleh Cik Eca yang comel..
tq taq Ayu..;-)


SYARAT-SYARAT NAK JOIN:

 
1. Letak header blog miss pka, lepas tu link kan ke entry ni.. 

2. Tajuk segmen.. SEGMEN PKA RAHIM : FEBERET COLOR :)

3. Buat entry mengenai feberet color anda (warna kegemaran).. dan kenapa suka warna berkenaan. ringkas-ringkas pon takpe :)

4. Siap cerita tag kan rakan blogger kamu yang lain tau. tak kisah lah nak tag berapa orang pon. its up to you ;)

5. Dah siap semuakann.. so boleh lah tinggalkan link url korang di ruang komen entry ni ye. 


segmen tamat pada 12/4/2012 (Khamis).

Ayu taq semua yang baca!!!!
join join!!!

12 comments:

Pka Rahim said...

tq sudi join segmen pka :)

ONLY ME AND MYSELF said...

welcome ayu..^^"

zaza iman said...

segmen..lama x join =)

@ deqla manjew said...

alahaii....x terlarat rasanya nk join segmen skng ni...hukhuk...mmg rajin la ayu ni...penuh entry dgn segmen je...hihi

are_lin@yu said...

Pka Rahim :most welcome dear..;-)

ONLY ME AND MYSELF:welcome too eca..;-)

zaza iman :jomlah join zaza..;-)

@ deqla manjew :tumpang tak buzy deqla..dh busy ssh nk join..hehe

NOOR FATIN said...

suka warna biru jugak! skrg gila warna hijau pulak! hhehe

Pka Rahim said...

dear,

senarai nama untuk segmen ni dah dikeluarkan.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/list-name-segmen-pka-rahim-feberet.html

tq :)

waniey20~ said...

Jalan Jalun :)

done Follow u , hit me Back yup !

dari segmen Yg sama :)

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-feberet-color.html

n|mcd said...

haiii datang sini dr segmen yg sama :))

same feberet color....merah !!! :))
oleh itu,sy follow awk..hehe

http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-feberet-color.html

Pecinta pink^^ said...

salam saya singgah bw dri segmen same.salam knalann ye .saya suke pink..hikhik .jmput sggah ke .maseh^_^ http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-feberet-color.html

Cik Adieb said...

Dari segmen yg sama.Yeah,color biru.Peace :D

rAIHan said...

singgah n follow sini..
salam kenal ye..

jemput singgah n follow blog raihan ye..=)

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-feberet-color.html