Sunday, 7 October 2012

Akhirnya dapat jugak Charcoal mask!!!!!


yes!!!! dapat jugak info hasil dari godek sana sini...
so apa lagi..aku pun pujuk lah en Anip nak gi jugak beli..hehe...
so tak banyak tempat yang jual..kena pergi jauh sikit lah nak beli...
dugaan mencari memang perit!hampir 4-5 tempat pegi out of stock!!
tengok betapa hebat penangannya..hehe dan memang terdapat seitar KL ja
kat tempat lain tak tau ada ke takkalau ada info boleh lah kawan2 gitau ;-)
akhirnya ta daaaa....




so aku pun rembatlah 4..hihi..tu ja yang ada ;-(so ada yang nak try ka..
boleh lah aku tolong beli..bayar duit minyak dah la..haha..
ada jugak member yang pesan balik Perlis nanti boleh lah bagi

opsss lupa charcoal mask ini untuk hilang kan black head and white ya,
bagi aku tak dalah sakit sangat masa nak tarik tu..
ok lagi,bulu roma kat muka pun boleh tertanggal ;-)
pakai pulak 1,2 kali seminggu tau,jangan pakai hari2..


ini cara gunanya....


  1. basuh muka terlebih dahulu,kemudian wapkan dengan air panas supaya liang dekat muka kita terbuka
  2. sapukan mask ini diseluruh wajah atau dikawansan yang dikehendaki..kalau boleh tebal sikit supaya tak terkoyak masa nak tarik.
  3. kemudian biar sehingga 10-15 minit supaya mask betul-betul kering
  4. tanggalkan dari bawah hingga ke atas.
  5. dan sudah cuci muka ok!hehe
  6. lihat kesannya!!!berkesan tak??jom tengok muka ayu ;-)

ni time basah lagi ;-)..comot benar ayu pakai..hehe

 kesan tak dapat nak zoom,
tapi yang banyak bulu roma..huhu


 ini hasilnya..;-)

nampak tak??hehe..
okla bagi ayu tu yang teringin nak cari ;-)


ada sesiapa yang jauh dari KL,area utara ka boleh lah contact kalau nak ayu beli
tak pun boleh beli dekat blogger yang jual..
harga??ayu tak ambil mahal pun,
setakat duit minyak ja..hehe
just nak tolong kot2 ada kawan2 blogger yang nak try ;-)

boleh whatapps kat no ni 018-3923721
atau msg no ni 0103737834


kata Ayu :jom bertweet2 ;-)-->>ayulina

10 comments:

nana kamarul said...

Best kan pakai dia?!!! I dah lama dah pakai mende ni. Dalam 2 years kalau x silap. Tapi I pakai seminggu sekali je or kalau ada masa. Hehehe!

wan nurul hezrina said...

maknanya ayu sentiasa jual?kalau yea oklah kalau ndak nurul call terus..hehe

yana yaya said...

akak jual bape 2 ? macam nak try laa pulakkk

::CIK LYNN:: said...

terasa motivate nk try lpas tgk ayu pkai ni...=p

Puan Gojes said...

thanks for tutorial dear. wajib cuba jugak ni :)

Nurmujahidah Ismail said...

yang hansaegee tu ke?

Mael said...

akak ada fb atau page? nak belilah ^^

Solehah Shamsuddin said...

wah xsgka Aini da jual charcoal mask ni.solehah tercari2 benda ni kat Guardian,rupanya just ada kat kedai Daiso je.Aini jual berapa ye?gtau please.xknla harga minyak je cik Aini :)

Miss Zahirah said...

prnah try tp xde plak black head white head.. bulu roma tercabut ade la.. hihihi

cheeze maz said...

Salam ziarah & kenal,nanti senang la akak nak order. Dah lama memakai pencuci muka & mask jenama ini. Memang terbaik. Setelah 5 bulan memakainya (pencuci muka setiap hari & mask setiap 3 hari @ 5 hari sekali), kini x ada langsung jerawat, jeragat dan bintik2 putih di muka akak n anak2. Kulit muka pun, bersih n lembut je.

Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html