Monday, 7 April 2014

Tempahan dibuka ;-)

Salam semua..alhamdulillah sempat jugak karang entri untuk harini..

sebelum tu ayu nak war-war kan ayu ada jual customade tudung sekarang.. shawl halfmoon..
inshaallah kain yang terbaik yang ayu pilih tak nipis tak tebal..

tambah seri pula dengan lace dan manik tabur..kalau ada yang nak tempah boleh contact ayu ya.inshallah harga mampu milik..

untuk tudung nikah pun ayu ada buat jugak.nanti ayu sertakan gambar..

 antara warna yang masih available...pink tinggal 1 je lagi...

 ni antara contoh tepi tudung dan tepi kepala...kualiti tudung yang sebenar seperti warna biru lembut tau..yang biru gelap tu ayu testing ja..hehe

 
 ni contoh yang untuk atas kepala..kalau tambah manik lagi boelh buat tudung nikah dah..hehe

ni antara applique shawl yang ayu buat untuk majlis sanding member...

kalau ada yang nak order boleh whatapps ayu ya..
0103737834 @ 0133609460

gitau jer dari blog ayu..nanti ayu bagi diskaun sikit.hikhik

19 comments:

Anonymous said...

mis nak taya kalu tudung yang lace pink 2 ambik upah berapa?

Nurzakiah Hanum said...

CANTIKNYA

Cik Aini said...

Ayu..
seyes cantik!
yg biru Ayu pakai bunga tepi tu seyes cantik!
nti nk wasap lah..bg muqah2 tau org kg :)

nana kimie said...

yg biru lembut tu cantik:)

Yana Libra said...

waa..cantiklah ayu..kreatif la :)

Busyra Bt Takiyudin said...

yg tepi kepala tu cantik.

diana said...

cantik nya Ayu Buat..

Kakzakie said...

Pandailah Ayu buat. Cantik sangat dan memang kalau pandai menggayakan boleh digunakan utk majlis..

Deq's Qienz said...

wahhh ayu dah jadi model la..hehee tahniah²

QasehnyaRania said...

assalam ayu.alhamdulillah.langkah setapak lagi.smga maju jaya..

ciksu suka biru yg 1st tu.cntik dan mudah terbentuk kan..

Haryati Faizal said...

brp rm yang plain tu ayu?

HeNRieTTa JoSe said...

cantiknye....suka yang biru lembvut bunga tepi tu...sangat suka dengan kaler dia dan design dia...

Asha Lya said...

cantikla ayu..lya nikah nnt pun guna tudung halfmoon juga :)

Solehah Shamsuddin said...

yg biru tu cantik sgt. alahai, dh tergoda ni. mmg cantik sgt :)

Intan Saffyna said...

hi,singgah follow awak :)

Amanina Mads said...

cantiknya ayu buat.. nk tempah la nanti. hehee

Chic Na said...

haa ni dia yg kuning ni.. santekkkk sangattt..

N.Aima K said...

cantiklah Ayu

Deqla Norumara said...

ayu sesuai sgt jadi model tudung.. cantik .. tu yg buat deqla tertarik nak tempah..hihi.. hitam..hitam.. hahahaha...