Thursday, 5 April 2012

"SEGMEN NASZ : SPONTAN"


Alhamdulillah walaupun hati sedih..
semangat nak kenal member2 baru tetap ada..
tak nak fikir sangat sedih nanti tak boleh buat kerja..
huhu..
kali ni nak join Segmen Nasz pula..;-)

Ni ayat spontan ayu:  Wahhh
 (sebab ingat apa yang spontannya tadi..hehe)


Ni syarat-syaratnya:

1. Buat satu entry baru, copy gambar header saya kat atas tu dan pastekan kat entry korang tu serta linkkan ke entry ini.


2. Salin tajuk ni, "SEGMEN NASZ : SPONTAN"



3. Dalam entry korang tu, korang tulis satu ayat yang terpancul dari otak korang bila ternampak segmen ni. SATU AYAT SAJA. Korang boleh buat begini : "Ayat".



4. Publishkan entry korang tu dan letakkan link entry tu kat ruang komen di bawah.

Moh ler join ramai-ramai!!!!

24 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

gud lak yunk :)

shiema sufian said...

hihi, shiema pon join jugak, jemput baca ayat spontan shiema (:

NasZ said...

memang wahhh..kan? hehehe.

thanx sudi join.

Masz Sidek said...

dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

are_lin@yu said...

CINTA UNTUK KITA :tq kyra..jom join..hehe



NasZ :mmg wahhh..hehe..tq jgk sudi wat segmen..;-)


Masz Sidek :done follow..;-)

NOOR FATIN said...

ha3 nasib baik wah, kalau opocot? ekekek

Nyue said...

dari segmen sy sama...Nyue..


http://nyueyien.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Pka Rahim said...

hi pka join segmen yg sama.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

terima kasih :)

rAIHan said...

dr segmen yg sama..n follow juga.cantek blog kaler biru. raihan suke biru.

p/s: jom singgah blog raihan, klu sudi bole follow skali.hehe.

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Mr. E'raz Fadli said...

Datang dari Segmen : Spontan Mr. NasZ.. Salam pagi Jumaat.. ;)

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Emma said...

Opssssssssss Emma singgah sini =)

NasZ said...

list group spontan dah kuar. jemput terjah dan tengok kespontanan dorang yang join. hehehe.

list kat sini

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/spontannya-dorang-ni.html

sukagelak said...

jalan-jalan segmen spontan :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

wahh ^^

singgah sini pulak :
http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Rahmah Ram Ram said...

singgah dari segmen yang sama...salam kenal

Kin Naz said...

singgah dri segmen yg sama, Salam kenal ye ^_^

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

dtg jenguk sini :)

http://strawberryitubuah.blogspot.com/2012/04/segment-nasz-spontan.html

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

saya follow sini

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

keli menari said...

jom waahh sini pulak.
done follow u :)
http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

cik dila.. said...

jalan jalan terjah blog nih.. :)

http://dieylashaza.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

misshannajr said...

haip singgah sini jap ^_^

waniey20~ said...

dari segmen Spontan Nasz .
done Follow u . hit me Back yup !
*jalan - jalun :)

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Cappuccino said...

Singgah sini dari segmen yg sama ! comel blog awak ^-^, btw, jemput singgah blog saya :)


http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

MuaR said...

dari segmen yang sama :D blogwalking :D nice blog ,,kalau sudi singgah sini --> ceritamuar.blogspot.com

thanks =D