Friday, 16 January 2015

Assalammuailaikum..


Alhamdulillah..tahun 2014 telah pun berakhir dan bertemu kembali di tahun 2015.. Ya Allah terasa lama gila tak ber blog ni..last pun sebelum kahwin sekarang dah tukar status hehe Alhamdulillah

Sekarang Ayu tak tinggal dekat Serdang Selangor,kerja dekat sana pun dah resign.semuanya berlaku pantas sangat.sebulan sebelum kahwin dapat kerja dekat dengan en.Anip,dalam masa tu lah kena urus hal kahwin dan semua kerja sebelum resign.

Alhamdulillah kami tak sempat nak PJJ ayu start kerja awal bulan 1 terus tinggal di Pahang..rezeki kahwin kot ni tidak jenuh jugak nak ulang alik dari Kuantan-Serdang. Baru nak sesuaikan diri dengan suasana dekat sini alhamdulillah dipermudahkan orang2 dekat sini pun semua baik2 ramah2..

tak sabar nak blogwalking ni.Inshaallah tunggu ayu singgah ;-).. gambar kahwin pun belum dapat dah dapat nanti ayu update ya ;-)


25 comments:

Nurzakiah Hanum said...

baiklah

Cik Ayu said...

selamat pengantin baru ayu ;)

Kakzakie said...

Barokallah... dah jadi Puan Ayu dah ye. Tahniah dari kakak:)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tahniah dah jadi Puan. Semoga sentiasa bahagia bersama pasangan.

nana kimie said...

Belum terlambat lg nak nak wish selamat pengantin baru Puan Ayu!!!heeee..ooo..jadi org Pahang da dia..Nt senang2 meh singgah umah nana ^^

Nooriah Abdullah said...

kaknoor singgah follow sini, selamat pengantin baru ya

HeNRieTTa JoSe said...

selamat pengantin baru ayu...alhamdulillah xyah berjauhan dengan suami...rezeki...

LYAfrina said...

owhh..ayu duk kuantan sekarang?? dekat sgt la kita....

x sabar nk tgk pic kawen..

LYAfrina said...

owhh..ayu duk kuantan sekarang?? dekat sgt la kita....

x sabar nk tgk pic kawen..

LYAfrina said...

owhh..ayu duk kuantan sekarang?? dekat sgt la kita....

x sabar nk tgk pic kawen..

LYAfrina said...

owhh..ayu duk kuantan sekarang?? dekat sgt la kita....

x sabar nk tgk pic kawen..

LYAfrina said...

owhh..ayu duk kuantan sekarang?? dekat sgt la kita....

x sabar nk tgk pic kawen..

E'in said...

selamat pengantin baru ayu.. :)

Yana Libra said...

tahniah ayu! :)

bestnye dpt keja dkt2..mudah urusan ayu dgn suami ye..sy gak yg xdpt2 duk dktlg ni..huhu..doakan ye :)

nanieybarnieylurviey said...

Ayu skg kat phang la ye? Alhamdulillah.. Mudah urusan.. :)

Alongxp said...

tahniah, selamat pengantin baru, selamat memulakan hidup baru dan selamat bekerja ditempat baru... bila blogwalking nnt jangan lupa singgah blog saya ye...

aizamia3 said...

Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. ;)

Amanina Mads said...

alhamdulillah.. selamat pengantin lama :) hehehe

Rosmiza Ali said...

Assalamualaikum Ayu! Lamanya tak singgah sini.. Blog Mieza pun bersawang2 gak dah.. Haha! Baru nak start aktif balik.. Hehe..
RosmizaAli.Com™

lelamaisara said...

hai Ayu..akak pon dah lama tak berblog...rindu sgt nak berblog macm dulu...seronok kan....

Khairun Solehah said...

tahniah akak ! hee

Arina Shamsul said...

hi ayu...long time no see ...update! update !

E'in said...

hai ayu! ein pun baru nak start blogging blk.. hihi

dya bunga said...

melawat ayuuuuu...ada orang takni

::CIK LYNN:: said...

tahniah ayu...lynn pun dah lama x BW ke sini...blog pn dah xaktif...