Friday, 20 July 2012

Alhamdulillah...


Alhamdulillah hari ni seminggu segmen berjalan..
penyertaan kawan-kawan sudah melebihi 100 orang..
alhamdulillah niat nak kumpul blogger ikut negeri tercapai jugak..
Ayu baru updates peserta sehingga jam 3.00 petang tadi..
peserta yang baru berwarna MERAH..

minggu ni bolehlah kawan-kawan terjah menerjah ya..
manalah tau yang mana dekat boleh buka posa sekali ;-)
boleh kita bertambah kenalan alam maya ada rezeki boleh bersua muka..
jangan malas nak terjah tau!!marah ni..hehe..
tak dalah bila kawan-kawan ada kelapangan terjah lah mencari kenalan baru..
mana tau dk dekat-dekat dengan rumah raya boleh datang kan..hehe.

moga segmen yang ayu buat ni mendapat manfaat pada kawan-kawan semua ya..
sebab nak bagi hadiah untuk semua sekali tak mampu lagi den,
cuma mampu mengeratkan hubungan bila kawan-kawan semua bersatu ajalah..;-)

special untuk semua!!!;-)
ambil lah..hehe
salam Ramadhan 1433 kawan-kawan ;-)
moga ramadhan kali ini membawa rahmat buat semua 






kawan-kawan yang masih belum join,jomlah join ;-) 

32 comments:

Cik Nur said...

alhamdulillah..dapat sambutan hangat ye... :)

ros_reeza said...

Tahniah Ayu, ramai yang join segmen.. Betul tu, boleh kita saling kenal-mengenali kan, tambah kawan...

Deqla manjew said...

ayu jgn marah deqla tau...deqla dah habis pun terjah yg kaler pink dan biru..merah ayu kan baru letak..nanti2 la deqla terjah...hope mereka terjah la deqla kembali..hihi.. ada yg x terjah tau ayu..tp xpela.. biar la depa, maybe bz kot...huhu...

BERT said...

tahniah ayuuuu :)) ayu buat list tu senang saya nak bw blog2 diorg.. salam ramadhann :))

sHaR!Na eLyaNa said...

wah ramainya yg join hehe..tahniah dear..:D

Michelle Hopell said...

nak amik bunga tu p takleh plak .. hihi~
awak2 , selamat berkenalan. hihi :)

Nazayiena said...

Selamat berpuasa Ayu.

wan nurul hezrina said...

alhamdulillah..nurul suka segmen ayuni.tahniah taw..dah byk gak yg diterjah..hihi

~Sweet Honesty~ said...

wahh..mendapat sambutan hangat yeaa.. tahniah yea ayu..sweety ne blum ada keyakinan lgi nk buat segmen bagai..

Chic Na said...

terjah slow2 je. banyak jugak kan. meriah segmen ayu ni. :)

Adylia Qarissa said...

wah banyak promosi banyakla penyertaan ;-)

NOOR FATIN said...

alhamdulillah ramai yg join! tahniah ayu! ;)

aryocahyalesmana said...

Selamat menunaikan ibadah puasa Ayu..

Salam kenal dari saya




AryoCahyaLesmana
BukanPujanggA

Nadia Elena said...

yeayhh!!! dah jumpa geng dari tempat yang sama..teruja nih.. =D

Boni Kacak said...

ramai gila yang join..hehehe

Ayuni said...

Salam Ramadhan!

Yumida said...

tahniah..sambutan hangat tu..nice segmen sis..memang meriah entri sy didatangi rakan2 blogger

lelamaisara said...

alhamdulillah dapat sambutan...

selamat berpuase Ayu..:)

C'Jai said...

Tahniah....sambutan yang menggalakkan...Selamat berpuasa ayu..

dyabunga said...

tahniah ayu..dya akan terjah

Cendol said...

wah dh lebih 100 org!awesome lah.bnyk smbutan
slmt berbuke!

N.Aima K said...

ha ah la dear..bnyk datang follow dr segmen ayu tau..tapi tak sempat lg nak BW semua..memang dapat sambutan hangat la segmen ni!! thnk u Ayu ;) sebab menambahkan kenalan kitorang

LYAfrina said...

waa..dpt smbutan..

QasehnyaRania said...

alhamdulillah..memang ramai kn join..

Che Rosliza Che mat said...

wah ramainya yg join ..tahniah ayu..:D

Si Matatajam said...

Salam Ramadhan Ayu...

Dieyna said...

wah.. dpt sambutn yer... hehe tahniah... nnti akakk join..

Masha Meisters said...

wah...sambutan tak hangit nampaknyer...hehe...alhamdulillah....

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdulillah bila sgmne mndpt smbutan kan dear..

mama aryan said...

seronokkan bila buat segmen mendapat sambuat..tahniah ayu,kalu ada kelapangan bole akak terjah

izan mama mia said...

segmen ayu mmg malatop..hhi

Wanieys said...

tahniah ayu dpt sambutan yg mengalakkan :)