Tuesday, 24 July 2012

Langkawi dalam kenangan...


Teringat zaman kecik-kecik dulu..umur belasan tahun kecik lagi kan..hehe..
dulu masa mama tak buka kedai lagi selalu kalau cuti mesti pergi Langkawi..
mungkin sebab Langkawi dekat dengan Perlis kot..jimat kos,
naik plak jeti dekat Kuala Perlis..so tak payah pergi jauh..hehe..

lepas tu bila dah masuk U,kena buat praktikal..
memang akan plan lah dengan member2 nak buat dekat tempat best2..;-)..
untuk yang last punya kami pilih nak buat dekat MARDI Langkawi..
akhirnya tercapai jugak..tapi bukan gambar kat situ yang banyak..
gambar kami berjalan yang banyak..hehe..jom layan ;-)



First time jadi driver kawan-kawan..hehe


dekat telaga tujuh,tak salah naik sampai tahap 3 dah pancit..hehe


Dekat Tanjung Ru,memang best ;-)


4 dara pingitan..hehe


Aku,Milah,Wanie,Syaza ;-)


Dekat Rumah Mahsuri 

Masa ni baru 20 tahun,nampak muda..haha


Dekat MARDI Langkawi,Best praktikal sini ;-)




Kata Ayu :Rembat gambar dekat FB member..dekat aku dah banyak hilang..huhu

17 comments:

dyabunga said...

bestnya..lama tak g langkawi..hihi

Nyue said...

wahhh..ayu best nyer selalu pergi langkawi..nyue baru sekali sampai langkawi, tp tu da lama la...

nur anis said...

saya tak pernah sampai lagkawi..huhu

Cik Nur said...

bestnya langkawi..percaya x,..?nur xpernah smpai langkawi lagi.. punyalah jakun nih..!kikkikii.

ayu, telaga tujuh tu, mcm gayat je nur tgk...huhu

Deqla manjew said...

deqla baru sekali smpai langkawi.. tu pun masa form 2.. hahah.. lama giler x ke sana.. insyaAllah ada peluang pegi sana lagi.. masa ni ayu pegi bila?

are_lin@yu said...

Cik Nur:hehe ayu naik pun gayat..mmg tgi..dpt naik sampai 3 telaga pun dah penat..heehe

Deqla manjew:ini dah 3 tahun lepas deqla..masa tu umur 20 tahun..hehe

Masha Meisters said...

LAngkawi xsampai lagi la...walaupun cmpany ada chalet gak kat sane...huhu

N.Aima K said...

tak sampai lg Langkawi ni huhuhuhu

ADEEYA said...

Lama dah tak pergi Langkawi. last masa Form 5 dulu :)

~Sweet Honesty~ said...

muda remaja lagi..hehehehe

Chic Na said...

langkawi mmg sangat best. ada peluang nak pegi lagi. lagi2 sana banyak coklat. huhu..

Wanieys said...

lama dh akak plan dgn somi nk bawa qalief g langkawi tp xsampai lg pun hihihi

yanamirul said...

best nyeeeeee

Boni Kacak said...

bestnya!!!!!!!!!!!!!!!! saya tak pernah sampai lagi ke langkawi tu...

wan nurul hezrina said...

wahhh bercanda di tepian pantai g2

aryocahyalesmana said...

Nice photos..
beautiful girls..
and great beautiful for Ayu...

AryoCahyaLesmana
BukanPoeJAnggA

ros_reeza said...

tu bukan zamn kecik2 la Ayu.. hehhe.. zaman muda remaja tu :)

Ros pun hanya sempat p langkawi 2 kali je. pertama masa sekolah rendah n kedua masa umur 19.. la ni, rasa macam nak p.. tapi tu lah, tak ada kesempatan lagik...