Friday, 6 July 2012

Hujung minggu ke mana?


Hujung minggu aku terpaksa keluar hari Ahad..selalu keluar hari Sabtu,hari Ahad pulak aku rest dekat rumah..tapi kali ini Sabtu ada hal pulak,so terpaksa lah keluar hari Ahad..tak ada plan apa-apa pun just nak tengok movie 8 Jam saja..tengok review macam best..


pengarah aksi pulak dari pengarah Ong Bak dari Thailand memang agak menarik lah..harap-harap bezlah filem ni macam filem ongbak kan..aku memang suka tengok filem aksi..dekat rumah takdalah terkejut bagai tapi kalau pergi panggung tengok dorang kena belasah aku yang seriau..haha..

kalau kat tv mana-mana cita jackie chan beralkon memang aku suka..tengok kungfu dia tu yang bez..eh2,dah melalut ke lain pulak dah..hehe..macam mana pulak dengan hujung minggu kawan-kawan?ada plan nak gi mana2 ka??


bunga untuk korang semua,ambil lah..hehe

39 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

dok umh siapkan craft..hihi.

nanieybarnieylurviey said...

xplan lagi pergi mane :) selamat berhujung minggu jgk kt ayu. Apapun jaga diri..

p/s: pipi ayu sgtlah cantik.. heee

are_lin@yu said...

nuyui a.k.a miss YUI:alhamdulillah tambah pendapatan yui..hehe

nanieybarnieylurviey: oohh naniey jgn sebut pipi,chubby sangat tau..kuat makan..haha

Pink Lavender said...

hjg ming nih dok rmh study nak intebiu jer laa...hahah

makneng follow kamu
jemput follow makneng semula

UmmiSyarni said...

plank nak balik kg tp xjadi sbb incik suami keje.sedihnye..sob..sob..

ikut ayu g nonton lah.hehe...

Cik Nur said...

selamat berhujung minggu juga buat ayu yang manis.. :)

hujung minggu nur duk rumah je..kemas2 bila yg bersepah..huhuh

TiranaAduka said...

Saam...
Boleh je duk umah basuh baju.....

Chic Na said...

selamat berhujung minggu ayu. :)

AmoyCincai said...

tembam nya pipi.. hehe

Yana Libra said...

tengah fikir lagi nak g mana ni..huhu.. :p

tp, sok still keje..ahad je cuti~ :(

Boni JLL3 said...

ramai yang cakap cerita ni best... hehe.. teringin jugak saya nak tgk

~Sweet Honesty~ said...

hujung mggu ne sweety duk rmh jek..huhu..tak beshh nyee

Apple said...

bisnes sndr, hari2 macam hari yang sama. Lol. jadi hujung mggu cam hari2 biasa. namun mggu ni pkerja amik cuti jadi kena keja la pulak. Lol.

Aine Ainun said...

hepi weekend alin...=)

Ameerul Ashraf said...

wish u hv a happy weekend.. :)

NOOR FATIN said...

ayu!!!!!

rindunya nak datang sini. akhirnya saya kembali blogwalking. kekekeke

cantik ayu skrg ;)

hujung mggu ni keluar g pekan je pastu tido :P

ejulz said...

x ajak pun pegi.. hehe.. mesti best cite ni.. :)

cendol said...

duk rumah je agaknye

Si Matatajam said...

Hujung minggu layan kerenah anak ja.. Wak g jln2..

juanthegarage@gmail.com said...

hi cik ayu
best blog cik ayu
singgah blog i nanti k

http://juanthegarage.blogspot.com/
Kuala Lumpur

juanthegarage@gmail.com said...

hi cik ayu
best blog ni --ada byk cite

nanti singgah blog i plak ye

http://juanthegarage.blogspot.com/
Kuala Lumpur

N.Aima K said...

happy weekend ;)

Ummi Iman said...

Weekend mmg susah duduk rumah ;) ada je aktiviti bersama. Hari biasa suami akak selalu balik lewat malam. Jd weekend bawa iman jln2.

Selamat berhujung minggu..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

nnti gth ye best ke x cite ni..slmt berhjung mnggu;)

Cik Aini Lavender's said...

alahai bestnya ayu..
ai kena kj lah..
sgt sadiss nih :)

Wanieys said...

dok umah basuh baju yg melambak hahhhaaa..yg penting bley spend time dgn qalief :))

Nyue said...

nyue pegi melaka :)

Boni JLL3 said...

komen saya tak masuk ke ayu? risau pulak ni.. takut laptop saya ni mengong je..hehe

ஜ miss klanika ஜ said...

happy weekends ! :)

elyna mirsada said...

hehe..cmt menonton ye..=)

Arina Shamsul said...

insyaallah saya pun keluar besok gk dear..nak jumpa katner? heheh

happy weekend ;)

BERT said...

nti review le cite 8 jam tu ayu... kalo bess nak tgk jugaklah hehe

Deqla manjew said...

deqla tgk spider man.. hihi.. besttt.... :D

nn lylyn said...

sy xde kemana..dok je kt bilik penat g conference mgu lepas =)

Masha Meisters said...

duk umah je...minggu ni nak rehatla,nak kuar pun mood xberapa baik...hihi

selamat berhujung minggu ayu :)

Uncle Lee said...

Hi , you like Jackie Chan? Me too.....his movies are hilarious!
Thats a very nice portrait pic of you. What I call traffic stopper looks.
Have a great week, and keep a song in your heart.
Lee.

aReLaN said...

waaaa...minggu ni tak tengok wayang pon.jadual pack walaupun hujung minggu

aReLaN said...

waaaa...minggu ni tak tengok wayang pon.jadual pack walaupun hujung minggu

9n0L4 said...

road to KL!!. ;)