Monday, 23 July 2012

Contest Sulung Chik As !


Fuhhh demi menunaikan janji,rehat 30 minit aku manfaat sebaiknya..
lepas pergi pos barang,sekarang menunaikan 1 lagi janji..hehe

Jom join segmen cik As ni hahh..;-)
tadi dah janji..entri ni buktinya cik as..hihi

tersangatlah senang,apa lagi kawan-kawan jom support cik as..
klik aja banner tu,hadiah memang menambat hatiku ini..hehe



 Dimanakah tempat chik as 'honeymoon'  dulu,berserta tarikhnya sekali.

 Ku terjah entrymu satu persatu,
Demi mencari jawapanmu itu,
Bercuti di Bali gempak gitu,
11-15 Jun 2009 jawapanku.

Cik As ber'honeymoon' di Bali,Indonesia dari
11 jun 2009 sampai 15 Jun 2009 ;-)

Betul ke tak Cik As..hihi





 Kata Ayu:Kerja sedang menunggu,petang sikit kalau free ayu terjah kawan-kawan ya,sambil tu jomlah support Cik As kita ni ;-)

12 comments:

Cik Nur said...

semoga berjaya ye ayu.. :)

Norzie hany said...

Good luck Ayu.
Semua peserta yg join dpt hadiah:
http://norziehany.blogspot.com/2012/07/semua-peserta-yang-join-akan-dapat.html

ros_reeza said...

jom..jom.. kita terjah cik As :)

Si Matatajam said...

Janji harus ditepati kan. Selamat bersegmen acik Ayu

Masz Sidek said...

good luck ayu... :D

Yumida said...

gdluck ye ayu...

UmmiSyarni said...

goos luck ayu!

UmmiSyarni said...

Good luck ayu!

Wanieys said...

gud luck ayu :)

Deqla manjew said...

good luck ayu... deqla x reti la nk teka2 ni...huhu

gadisworld said...

tq ayu coz join contest chik as..insyallah minggu depan chik as umum keputusannya yer.

gadisworld said...

ayu, chik as nak bgtau ni..ada something yang ayu tak buat.

http://pintuhati.blogspot.com/2012/07/contest-sulung-chik-as.html