Thursday, 26 July 2012

5 lagi Sahabat Alam Maya Ayu ;-)..sapa yer?


Alhamdulillah hari ni aku berkesempatan lagi meng-review 5 lagi kawan di alam maya ni..dah rasa macam bersua muka pulak..sebab semuanya macam dah kenal lama..jomlah kita kenal dengan mereka pula..;-)




Kalau nak tahu Cik Na ni salah seorang kawan Ayu dalam grup GSF jugak.confirmlah peramah n sporting macam ahli yang lain jugak..hehe..Cik Na ni seorang yang kreatif tau..pandai buat coklat.kalau ada yang nak tempah coklat by Cik Na bolehlah terjah blog beliau..tak rugi korang singgah,blog Cik Na pun banyak info,sambil2 baca bolehlah jadi kawan sekali..hehe




Nama dan empunya blog dah terserlah pada headerya..Nilah kawan Ayu lagi sorang,Anis namanya..memang selalu singgah blog Ayu..tanpa disangka usia kami sama...23 tahun..hehe..muda lagi kan ;-)..Anis lak tinggal dekat Sekinchan rasanya jauh jugak dengan Ayu kat Serdang ni..tapi bila berhubung dalam blog rasa dekat pulak..hehe..Jomlah berkawan dengan Anis pula ;-)





Ni kawan Ayu lagi seorang dalam grup GSF jugak..memang peramah lah..nama pun ahli grup GSF kan..hehe...Pemilik nama Asal Syahbanu ni memang fanatik dengan JOZAN..tak percaya??try pi terjah blog beliau tengok...confirm percaya lepas tu..hehe..Jomlah jadi kawan Miss pula..;-)





Nama dan tuan blog dah tertera pada headernya..hehe..kecil molek je kan orang nya..tak sangka umur dah 25 tahun..betul tak cik Eyla??hehe..aweks muda ni..apa rahsia??hehe..Cik Eyla pun seorang yang sporting rajin jugak join segmen or contest sebab ayu pun pernah kena taq ngan Cik Eyla..hehe..jom lah jadi sahabat cik Eyla pula kawan2..;-)








lagi seorang kawan Ayu dalam GSF..hehe..sis Izan..Sis ni mama kepada puteri yang sangat comel yang di panggil Mia..;-)..Kenal sis ni dari follow mengfollow terus menjadi blog yang wajib ayu terjah dan komen..hehehe..memang sangat rajin BW and updates blog..jom lah kita kenal mama Mia ni pula ;-)







Kata Ayu :
 Ini sahaja yang mampu Ayu buat menghargai kawan2 alam maya,dah rasa macam rapat n kenal lama pula..Jom lah kenal dengan mereka pula ;-)..Next review pun dah ada..tunggu ya kawan2 yang lain..hehe

26 comments:

Wanieys said...

yang no 4 tu xkenal lg yang lain semua dh kenal hikhikhik

Masha Meisters said...

3 dari GSF tu memg kenal sangat...hehe :)

ros_reeza said...

Ada yg ROs dah terjah, ada yang belum.. ROs pun nak lah berkawan dengan mereka :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

plg kenal anis..hihi..

Deqla manjew said...

kelima-lima mereka deqla dah lama follow...hihi..cuma anis dan cik eyla tu deqla kureng kenal..nk terjah la! :)

Cendol said...

err errr yg name chic na,izan mama mia n miss banu tu mcm kenal jek.haha mrk mmg spoting.zasss terjah ke belog anis and eyla

izan mama mia said...

hehe..mama mia pun ada..mana ayu dapat header lama mama tu..hehe...
yer..mama pun suka dtg sini..hehe...tq ayu..sudi jadi kawan mama yang dah sah-sah tak remaja lagi ni..

aryocahyalesmana said...

kok aku gg ada di list yah..

hehehe..

salam kenal..

:)

Boni Kacak said...

wah..comel2 semuanya...

nur anis said...

ayu..thanks sebab letak link saya...:)

~Sweet Honesty~ said...

sat g nk terjahhh... salam 6 ramadhan cik ayu...

aReLaN said...

jom terjah semua!!!

Cik Rongoks said...

untungnye ade blogger sudi review blog diorang. hikhik

LYAfrina said...

drp 5 ni.. lya kenal 3.. kesemuanya GSF ...

Miss BaNu said...

wahhh saya direview laaa hehehe senyum2 sambil malu2 kucing gitu terima kasih yer ayu sebab sudi review yer..
curi coklat Chic Na dan bagi kat ayu dan kata amiklah ayu sebagai penghargaan dari ku untukmu hehehe..
thanks yer ayu =)

UmmiSyarni said...

ada masa akan ku terjah blog mereka pula :)

elyna mirsada said...

wow..bgus tambah kenalan nie kn..

Si Matatajam said...

Wah rajin ayu review blog yek... Jom kita terjah depa...

Chic Na said...

wah, cik na ada kat situ la. seronoknya. hihi.. time kaceh ayu. rajin betul buat review. :)

BERT said...

yeayy,, leh terjah ni.. rmainye kwn ayu yee bgus2 :))

TiranaAduka said...

Indah Sungguh di pagi Ini
Pagi Jumaat menanam tebu
bila rasanya nak tersenarai
adakah layak blogku itu

Seronok tengok Blog di baca
ramai kenalan sudi singgah
Blog saya umpama kaca
tidak berkilau untuk disinggah

Ramai kenalan di alam maya
banyak coretan aneka ragam
Walaupun baru di alam maya
tiranaAduka ini tak banayak ragam

Sekadar mencoret buat tatapan
Biarlah lain tirana tuliskan
maaf di pinta di akhir tulisan
Semoga persahbatan terus berkekalan



*Salam Pagi Jumaat di bulan Ramadhan.....

Yumida said...

semuanya kita amat kenali kann...makin bertambah n mengukuhkan ukhwah rakan maya kita

Cik Nur said...

yg lain2 tu kenal..yg dua lagi tu xkenal..nak terjahlah..!

Natasha said...

my turn!! hehe

9n0L4 said...

GSF aje lahhh menempah tempat di hati ayu ye. :)

wan nurul hezrina said...

yang gsf nurul kenal..yang nur anis baru kenal=)