Thursday, 19 July 2012

Iqram Dinzly Bodyguard No 1 aku..


wahhh macho tak bodyguard No 1 aku..
sebelum ni aku ada cerita pasal bodyguard no 2 aku,
dan kali ni nak cerita pasal bodyguard no 1 pulak..

serius memang Iqram bodyguard aku tu..dia adik aku yang bawah aku.
tapi jauh panggang dari api kan..
Iqram nampak jambu sikit,aku tak kan??haha..

alkisahnya begini..asal tengok tv kat kampung..
nampak ja muka Iqram mesti tok aku kata,
''hah cuba tengok muka Mizi macam pelakon ni kan?''

sepantas kilat aku pun terus pandang tv,
dan sepantas kilat jugak aku gelak besar..
''hahaha machonya Mizi''

Mizi tu nama adik aku yang 21 tahun sekarang ni
dia keluar lambat bulan 12 baru nak masuk 22 tahun ;-)
jom tengok gambar Bodyguard aku yang real sama tak??


Bagi aku tak sama pun..hihihi..


 Laki tak lepas bab kereta ni..hmmm



wahh ko sejak bila jadi model ni..hehe



Kata Ayu ;Nilah anak bujang kesayangan mama ;-)....peserta segmen dah lebih 100 orang..alhamdulillah,terima kasih atas sokongan kawan-kawan..nanti ayu updates kawan baru ya;-)..yang belum join jomlah pakat join ;-)

27 comments:

Deqla manjew said...

owhh adik ayu rupanye..hensem jugak tu..ni kalo sweety tgk ni mesti nk mintak rekemenkan..haha..dia pntg tgk yg hensem2..hahaha..jgn marah ya sweety.. :p

CINTA UNTUK KITA said...

ayu kakak kyra la mksudnya.. haha kyra baya adik ayu tu.. tahun 90 kan? hehe kyra tahun ni dah 22 dah bln 4 hr tu.. kemslm tau.. ngeh3! bye kak ayu..haha :)

Nazayiena said...

Siap ada bodyguard no 1 dan 2 tu.

are_lin@yu said...

Deqla manjew:adik muda stahun..haha..mana da nsem kmbang dia nti deqla..hehe..manakah sweety??hihi

CINTA UNTUK KITA:ooo,baya lah kiranya tu..hihi..baik adik kyra ;-)

Miss BaNu said...

aah muka die x berapa sama ngan iqram dinzly ,maybe dri segi gaya kot sama..muka die pda pendapat saya ada iras2 Bell Ngasri hehe jgn marah ye ayu hehehe

are_lin@yu said...

Miss BaNu:ayu tgk pn xsama miss banu..hehe..tula xtau cmna tok ayu ckp sama..haha..prsan sudah dia ;-)

ShimaSalleh said...

igtkan betol la ikram tu adik ayu hihihi... Tp eh mmg tak sama la iras pun takde :)))
Lain org lain pandangannya

are_lin@yu said...

ShimaSalleh :itulah pasal sis..hehe..adk ayu rpa mama ayu adalah..hehe

Cik Nur said...

kalau ikram jambu, adik ayu lak macho....masing2 ade gaja tsendiri..

are_lin@yu said...

Cik Nur:macho?hehe..tp pemalu skit dia ni nur..hehe

Kesuma Angsana said...

amboi classnyer bodyguard !

diana said...

boleh jadi hero pilem nih..:)

Che Rosliza Che mat said...

wah! boleh jadik model kereta nie...

Yumida said...

ahaha...ade la iras sikit...
nak mintak otograp bodyguard no. 1 tuuuu..nanti kata iqram dinzly sign..kikikiki

Cik Aini said...

hehehe..
untung nih ayu ada bodygad bagai..nak2 plak bodygad mcm org iqram.hehhehe

~Sweet Honesty~ said...

sama ke tak sama ke..ttp jadik bodigad ayu..hehe

Chic Na said...

ni mesti ada sesape pernah cakap dia mcm iqram ni. hihihi..

Cendol said...

oh adik rupenye..hihi untunglah ade bodyguard

Wanieys said...

wah ayu best la ada bodyguard...siap posing kat kereta yg cun melecub lagi hihihi

dyabunga said...

mcm muka ezad suami eira syazira..hahah.. kereta kuning tu dh sama

Cinta Misteri said...

Sat g sweety singgah latuew.. Dia kn mana boleh d sbut2, tetiba muncul je. Org tua mmg mcm tu, atok CiM kata en.hubby mcm aaron. Adakerrrr????

Congrats utk segmen. CiM je tk join lg, biasa bronline guna hp, susah sket nk brsegmen bgai ni. Sori eh

Michelle Hopell said...

untung la ada bodyguard jambu ,, hihi xD

Boni Kacak said...

hahahha. samalah. tang pose tu..hehehe.. bila saya boleh tersenarai dalam list bodyguard awak ni?

mama aryan said...

mungkin sama dr segi gayanya tu..tp ensem gak adik ayu tu..hehe

ros_reeza said...

wahh, bestnya Ayu ada bodyguard ye..

hehhe.. mula2 ingatkan pakwe Ayu :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

mungkin sekali pandang nampak macam sama, dua kali pandang mungkin cam aaron aziz pulak.hehe

wan nurul hezrina said...

gempak gambar yg last2..huhu