Monday, 23 July 2012

Nak promote sikit ;-)


Cantik tak?cantik tak?
hari tu ada order dekat Dear YUI
sempena Hari Ibu..tiap2 tahun memang aku akan bagi hadiah
tapi kalau setiap kali balik memang akan ada surprise untuk dorang
entah kenapa memang suka surprise2 ni..hehe

So tahun ni habis idea dah,sebab Birthday dah bagi coklat..
last2 fikir-fikir try soh Yui buat bantal hiasan ni..
terus mintak Yui post  ke rumah..
kira nak surprise lah konon..hehe

Siap mak aku letak kat dashboard kereta gi..hehe
tq YUI cantik + comel ;-)
kalau ada yang nak order jom terjah blog YUI
macam2 benda lagi dia buat tau
ada yang berkenan boleh order..hehe








Kata Ayu :hari-hari pun hari ibu ;-)Monday pun blues jugak..hehe

24 comments:

BERT said...

cantikk.. untung orang ada bakat ni.. kreatif pulak tu boleh buat biz lagi hehe

Nyue said...

Wahhh cantik...cute jer biarpon simple :)

Ayu, sory jarang2 terjah coz bz..selamat menjalani ibadat puasa taw :)

Deqla manjew said...

cute!! nnti buat la surprise utk deqla pulak..haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo..malu yui..thnx dear..

hihi..bunga tu leh la pakai kat tudung lau nak..leh cbut tu =)

ejulz said...

cantik.. kreatif.. teringin nak buat sndiri.. :)

ros_reeza said...

cantik bantal tu :)

Eh, Ayu pun terkena penyakit Monday blues gak ke?..

Adylia Qarissa said...

cantik..cute :)

Miss BaNu said...

comeynyerr,qiut sgt..

nanieybarnieylurviey said...

tgn yui mahal tu.. :) sgt cntik :)

Arina Shamsul said...

anyonyo anak yang baik ni..

comel je bantal tu..:)

wan nurul hezrina said...

wahhh siap letak kat keta mesti suka sangat ngan bantal2=)cumil sangat dear..nak jugak=)heheh

Kakzakie said...

Mesti mama pun sangat menghargai sebab itulah letak kat kereta dia..

Kesuma Angsana said...

mmg cantiklah

UmmiSyarni said...

mesti mak ayu suka sgt kan?cantik!

lelamaisara said...

comil la Ayu..kiut sangat..:)

izan mama mia said...

mesti mak ayu gembira sangat terima bantal itu kan...

Cik Nur said...

tomei.! tentu mama ayu suka kan.. :)

nur anis said...

comel kan barang-barang yui ni..:)

NuRuL eIzWaNi SuLaImAn said...

comei bgat.. memg sesuai letak dlm kete..

Cik Rongoks said...

cantiknye ^^

untukng mak ayu dapat anak cm ayu.hihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cantik! yui memang kreatif :)

Chic Na said...

kiutnya. kreatif betul yui tu. ;)

izz iizza said...

cantik..:)

Wanieys said...

cantik la ayu...tu la yui ni mmg kreatif tul la hihihi