Thursday, 5 July 2012

Cara melamar perempuan ;-)


Ada ke yang nak buat macam ni..hehe

19 comments:

dyabunga said...

haha..sempoi tu.

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalau ada cmtu algkh bhgianya..

BERT said...

kalau yang buat tu memang laki gentleman lah huhuh

nanieybarnieylurviey said...

mungkin boleh bilang ngn jari je ayu.

CINTA UNTUK KITA said...

zmn dlu boeh la kot.. zmn skrg ni..hurmm..hehe :)

♥ainie muniera♥ said...

wahahahaa! terbaik!

ameerul ashraf said...

haha!
kene banyak berani la kalau nak buat cmni ..

Nyue said...

trebaik kne cm nie...ahahahahah..terkedu rs kalu yg ckp tu ehsem plak...ahahahha gurau je

UmmiSyarni said...

cayalah kalau ada laki camtu!

Deqla manjew said...

hahahaha... 3 hari jew?? terbaiklahh... dah betul2 berkenan la tu kan... =)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

memang terbaik la. kalau ada lelaki camni, hari ni jugak saya suruh datang. hihi

9n0L4 said...

huhu. stret to the point terus. ;)

cendol said...

hoh sgt berani lah kalau mcm tu.salute!! haha
kalo pmpuan tu garang tahap gila vavi nanti dilempang nye muka..haha

Makwe Kintan said...

TERBAIKLAH...=)

Wanieys said...

sempoi sangat la hikhikhik

wan nurul hezrina said...

hehehe takder kot..hikhik kalau ada yang cepat masuk meminangn tanpakawan lelama tulah hubby nurul.baru kenal dah melamar tapi ayat tak straight 4ward n bukanlah 3 ari..haha

Che Rosliza Che mat said...

ayat tue memang sempoi...mau terkejut perempuan tue...

Chic Na said...

best jgk ni tp konfem terkejut. huhuhu.. :)

Yana Libra said...

kalau ada laki macam tu kan bagus..huhu~