Tuesday, 10 July 2012

Mid Valley jom!!


Masih tak sempat aku nak baca komen kawan-kawan dan blogwalking,
baru sempat duduk ni...InsyaAllah pasti aku terjah juga..
pening pun ada ni,esok kena pergi Hotel Boulevard 
dalam pukul 9 kena ada sana dah..

haish sebabkan ada hal malam ni tak dapatlah ikut 
akak ofis tidur rumah dia untuk pergi sama-sama esok..
so cara terakhir dalah kena naik Komuter lah,
berhenti dekat stesen Mid Valley..pastu kalau jauh kena ambil teksi pulak..
ada yang pernah pergi tak,juah tak dari stesen Mid Valley Hotel Boulevard tu..
aku sudah bertambah poning gitu..maklumlah perantau..haha


betul ke ni hotelnya??
aku pun tak pernah tengok..huhu




Kata Ayu :Secara rasminya esok aku offline..hehe..on nanti aku terjah kawkaw punya ya ;-)

29 comments:

Cik Nur said...

nur pun xtahu ayu, xdapat nak nolong ayu haa.. maaf lah ye..

nanti yg tahu tu, mesti bantu ayu...jgn risau k.. :)

Nyue said...

nyue pon kurang arif juga jln2 nie..eheheheh....

mai la singgah klcc...eehehe

Deqla manjew said...

kalo area KL ni kan, hubby deqla mmg pakar.. deqla pun bkn terer sgt..tp mmg naik komuter la nk p mid valley tu.. ayu dari mana nnti?? teringat kisah p mid valley hari tu..hihi

nanieybarnieylurviey said...

DEKAT JE AYU.. :) XYAH RISAU AND FIKIR PASAL NK AMIK TEKSI LA :)

BERT said...

x jauh yanggg... memang naik komuter tu.. pastu naik atas jangan masuk mall.. lalu bahagian luar aje.. nanti boleh nmpak hotel tu.. dekat je ta perlu naik teksi... rugi laa... kalau tak sure dah smpai sana tanya la sesape yang boleh caya.. hotel tu betul2 kat mall tu jugak...

pstt... dlu saya selalu berulang kat sane hehehe....

CINTA UNTUK KITA said...

bas byk situ syg.. kat mid valley tu byk bas.. tak pun tunggu nnti sok kyra hntrkn.. haha tp kyra kerja..:)

are_lin@yu said...

Cik Nur :hihi tak pa cik nur ;-)


Nyue:tula ayu plak merantau mmg tak tau lah..hehe


Deqla manjew :ayu dari serdang deqla..peristiwa apakah itu..hehe


nanieybarnieylurviey:dekat erk,senang sikit ati dengar..hehe..tq naniey ;-)

BERT :yaka sis...fuhh detail!tq tau nanti senang ayu cari..hehe

Masz Sidek said...

sy pun tak tahu ayu.... hehehehe...

semoga ayu sampai ke destinasi esok... :)

Deqla manjew said...

kan jumaat lps deqla p mid valley ada urusan...hubby temankan tu...hikhik

nur anis said...

saya pun tak tahu la ayu...

cendol said...

uhh Cendol pn tak pnah pegi..tak tau woo..smoga segalenye dipermudahkan ye ayu :)

Wanieys said...

kehkeh kalau akak la ayu mau sosat kat tgh bandar tu ahaks

~Sweet Honesty~ said...

dulu selalu pegi mid valley msa zaman stadi dlu..rindu nk pegi lagi..'(

Haryati Hamzah said...

ada program pe @yu? beshnye...

ADEEYA said...

Tu hotel my aunty selalu tdo if datang KL hehehe

teratak hati said...

Tak prnah pegi..mid vely pn prnah pegi skali kot..

Boni JLL3 said...

la.. kenapa tak ajak??

Yana Libra said...

hati-hati ye cari tempat tu nanti~ :)

Chic Na said...

rasanya dekat je ayu. mmg ada sedia laluan utk p sana. yg penting ikut je sign yg diorg letak. :)

dyabunga said...

tak salah dya dekat je..tak pyh nk naik teksi..jln kaki je.

Aine Ainun said...

Saya lagik x tau...saya di*tara kini;)

takecare..:D

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

prnh g midvalley je..hotel tu xprnh..hihi

Solehah Shamsuddin said...

hehe maaf xdpt tolong cik ayu.solehah bkn org KL :)

Si Matatajam said...

Ha ha terjah jgn tak terjah tau

Cik Aini said...

adoii..
x dpt la org kg nk tolong ayu..lg lah x tahu.huhu

Kesuma Angsana said...

ok take yr time yek!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya fail kalau area kl ni. hehe

Misz Mieza said...

Ada function apa kat sana dear?

Btw, MM ada tag ayu kat sini :-

http://hip2-horey.blogspot.com/2012/07/simple-giveaway-by-jaja-sutera.html

Jom terjah! ^_^

Masha Meisters said...

skrg dah kat johor..xd KL lagi xdapat nak tolon2 ayuuuu...hihi