Monday, 16 July 2012

Blues kah anda???


Aisehhh girlz...aku buzy benor hari ni..ada yang tertinggal terjh hari ni ??hehe..
tapi dalam buzy ada berita gembira jugak..hehe..
minggu last sebelum puasa minggu depan..are you ready??hehehe..
kuatkan mental dan fizikal ya..hehe..sebab kerja guna dua2 kan..
sedikit sebanyak akan letih jugak..sapa yang dah praktis bulan ni tu,
insyaAllah kuat..hehe..

teringat zaman sekolah dulu..
balik rumah macam nak teguk air ais ja rasa..hehe..
sapa macam tu jugak??hihi..

Alhamdulillah peserta segmen pertama aku dah nak hampir 70 orang..
tq support Ayu!!memang sporting lah kawan-kawan semua..
siapa yang boleh join,jemputlah join,manalah tau aku nak awalkan..
haha...gelak jahat nama nya tu ;-)..
jom kita buzy kan diri lagik,
petang ni kena masuk meeting jadi good listener ja..selalu gitu..

belum sampai tahap ni lagi..hehe


Oppsss lupa plak,nanti aku listkan untuk yang join setakat minggu ni ya,
baru sempat keep in sikit-sikit
nampak tak?buzy benor kan..haha
sabar ya,janji pasti ditepati.. ;-)




 Kata Ayu : Puan Deqla dah bertanya bila nak keluar list..hihi..sabar tau..minggu ni pasti keluar ;-)..bagi yang nak join masih ada masa lagi,jomlah join tamat 12 August 2012 ;-)

24 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

heheh hr ni kyra tak monday blues sgt.. tp geram tak dpt blk mkn kay rumah mcm biasa, sbb hjn lbt gila kat luar.. huwaaaa..:(

cendol said...

wah buzy nmpnye cik ayu ni haa.kertas bertimbun gituuu..kalo real life mcm tu dah pengsan dah gamaknye..hihikk
tak sabo nk pose ni..

nanieybarnieylurviey said...

busy2.. ari ni mmg blues.. tmbh lak cuaca yg sejuk2..

Masha Meisters said...

hehe...same la memg Bz yang amat bulan ni...banyak lak prgram yang dikejarkan....huhu

~Sweet Honesty~ said...

weeee..ramainya yg join??? mesti xdop can la neee..huhuhuhu

Wanieys said...

wah bizi yer ayu...xper pelan2 k takut nanti stress pulak hihihi

Deq's Qienz said...

ehhh ayu wat segmen kew??ermm tak prasan la..mklum la sibuk benor 2,3 arini so tak sempat nk BW

Aine Ainun said...

Ayu..kalo saya x join segmen ygni., insyaallah, lain kali sy join ye;)

Makwe Kintan said...

blues sgt..=)

Cinta Misteri said...

Harini CiM btul2 monday blues. Tkd mood nk buat kojer...eh CiM tk join lg segmen ayu lah

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya hari2 blues. hihi

BERT said...

bagus la aayu segemn dpat sambutan.. saya pon dah lame berblog sebarang GA atau segmen pun tak penah buat hahaa.. lom ada idea lagi nak buat ape...

leh la tengok list ayu nanti mana yang sama negeri tu leh kenaal2 hehe

teratak hati said...

ingatkan busy sampai cam dlm gambar tu..hehe..

Deqla manjew said...

wahh... tahniah... tak smpai sebulan dah cecah 70..kalah segmen deqla..hihi...tahniah dear..tggu bloglist ni..nk terjahhh... cepattttt.... :p

dyabunga said...

tak sabar nk puasa tau..hihi..dya pun deqla bila nk kua list ni..haha

Chic Na said...

selamat membizikan diri. wahh mendapat sambutan hangat segmen ayu. best2. ;)

Yana Libra said...

hari pertama mmg slalu bz la kan~~

Misz Mieza said...

Monday Blues ke? Hehe..

Ayu, MM nak tanya ni no. phone ayu tu line ape ye? Digi ke? Dah emel ayu tapi x reply..Takut tersalah masuk kredit je.. Hehe..

keli menari said...

huu sama la kita,,

Arina Shamsul said...

jangan dulu awalkan dear..saya tak,join lagi ni..hihi..insyaallah esok..ngee...

Cik Aini said...

wahwawah..
dpt sambutan gitew =p
jgn smp pening nk list down nti dah la ya..hahaha

Boni Kacak said...

wah.. ramai gila yang join.. menarik tu

wan nurul hezrina said...

ramai tuh join.nak join gak sebelum ttp.jgn tutup awai taw..nnt babab nnt..hikhik..saat nie bz(walaupun tak mcm gambar2)insyaallah minggunie kalau ok join)

9n0L4 said...

kalau awalkan tutupnye, jgn lupe bgtau ehhh. ;)