Tuesday, 24 July 2012

Plan 28 sampai 31 Julai ni ;-)

Terasa happy sekejap bila fikir 27 Julai ni..hehe..
yela minggu ni meruntun jiwa ada kerja banyak..
banyak ker?boleh lah tahan,ada ruang berehat lagi ;-)..
tapi kuranglah sikit bila fikir 27 Julai ni nak balik Perlis,
dapat bersahur dan berbuka dengan family..
tanpa dirancang sebenarnya,..kes nya begini....

sedang aku nyenyak tidur,dapat satu panggilan..
4 kali missed call tak berjawab..last sekali terjaga jugak aku,
maybe letih kot sebab waktu tu baru pukul 10 malam,aku tertido..huhu..
sayu ja dengar abah tanya ''tak balik ka posa ni''abah call abang tak angkat''...
alahai niat hati nak balik raya terus nak simpan cuti nanti boleh cuti panjang sikit..


last sekali terus decide dengan adik suruh dia ambil cuti sama-sama..
alhamdulillah cuti dia approve..tunggu aku mintak lak..
dia yang susah nak cuti kalau dah dia dapat tu kira ok lah..;-).
itu yang happy sikit tu walaupun kerja banyak ;-)

Ohh ya lupa nak gitau,peserta segmen yang terbaru
 ayu updates warna HIJAU ya,
kalau ada kelapangan bolehlah kawan-kawan terjah ;-)



Salam 4 ramadhan kawan-kawan ;-)

25 comments:

mama aleen said...

mama pun nak balik kedah gak minggu ni.. lama tak balik :)

Deqla manjew said...

best la dpt berbuke dgn family.. :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

mula la saya teringat mak ayah kat kg ni :'(

are_lin@yu said...

mama aleen :wahh kedah dekat ja ngn perlis..hhehe

Deqla manjew:tula deqla,bukan senang jadi perantau ni,jarang dapat berbuka sama2 ;-)

Nurul Husna Mohd Hassan :jom2 kita balik kpg..hehe

Miss BaNu said...

hehe balik kpg ooo balik kpg hati girangg selamat berpuasa dan berbuka puasa yer ayu..

dyabunga said...

nk ikut balik kg..hhiihihi

LYAfrina said...

smoga apa y dirancang bjln lncar.. lya mmg duk dkt dgn family..jd xde rasa istilah blik kmpong.

~Sweet Honesty~ said...

dapat berbuka ngn family mggu akhir puasa jek.hukhuk

yanamirul said...

nk ikutttttttttt

Yumida said...

sure aura cuti tu makin terasa..makin mendebarkan bila hantar form cuti..nanti blh la cuti pjg...besnye...

Cik Nur said...

wahh..msti xsabar nak balik perlis kan... :)

mama aryan said...

selamat blk kg,seronok berpuasa dgn family kan..

Chic Na said...

takpe la, berkorban masa sikit utk keluarga. mesti seronok. :)

N.Aima K said...

berkorban demi hari raya!!

Cendol said...

selamat balik kampung ye ayu =)

aReLaN said...

selamat pulang.memang best dapat puasa bersama keluarga tersayang kan.

Ummi Iman said...

Sedih pula bila abah ayu tanya mcm tu. Mesti rindu kt anak2 dia. Sedih. Tiba2 akak teringat arwah ayah akak.

Misz Mieza said...

Parents macam tu la kan.. Kalau boleh teringin nak bersahur, berpuasa, & berbuka puasa bersama anak2.. Rindu plak kat mak sorang2 kat kampung.. InsyaAllah, minggu depan nak balik gak berpuasa ngan mak.. =)

Cik Aini said...

eh2..
org kg nk blk kg eh..tp ai x blk dis week,kalo x,bleh kita jumpa kan.hehehe

mmg sayu kan kalo tetiba fmly call mcm tu,trs rs nk blk jugak.wuaaaaaa

Boni Kacak said...

hurm.. takpe.. balik la kejap.. mak abah dah rindu da kat ayu tu

Wanieys said...

bestla dpt balik berbuka n bersahur dgn family hihi...terubat juga rindu ayu kan

wan nurul hezrina said...

beshnyer balik kampung.kim salam org2 kampung naa

Si Matatajam said...

Mmg lain feelnya kl bleh buka posa ngan makan soq ngan family ni...rasa meriah ja kan..

Si Matatajam said...

Mmg lain feelnya kl bleh buka posa ngan makan soq ngan family ni...rasa meriah ja kan..

aryocahyalesmana said...

balik kampung is mudik..

hehehe...