Monday, 16 July 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari .......


First time buat segmen ni..
sempena dah genap setahun berblogging hari tu,
harap-harap ada yang sudi join ya ;-)


Syarat-syarat penyertaan :

1. Buat 1 entri dengan tajuk Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....
(sambung kan ayat itu contoh:saya blogger dari Selangor)
2.letak banner diatas dan link kan ke entry ini
3.Follow Blog Ayu dan Queensbox jika sudi ;-)
(jika follow bagitahu ya,Ayu akan follow balik)
4. Taq seorang kawan anda
5.Tinggalkan link entri di entri Ayu ini.
6.Siap!..mudah tak?hehe


kalau rajin tulislah area mana,
manalah tau ada kawan-kawan blogger  
boleh datang raya..hehe

  
Segmen tamat : 12 August 2012
(11.59 p.m)


Ada sesuatu untuk anda yang bertuah,
Ayu akan pilih 2 blogger dari negeri yang terbanyak
 (nanti Ayu senaraikan bila sudah tamat segmen ini untuk mudah anda BW) 




2 hadiah lagi blogger  dari negeri lain yang Ayu buat cabutan nanti..;-)
 kalau ada rezeki lebih Ayu tambah hadiah lagi ;-)


Jomlah join ramai-ramai,first time buat..harap kawan-kawan support ya..hehe
Hadiah Ayu biasa saja tau,tak grand mana pun,ikut kemampuan..hehe




Kata Ayu :Sedia maklum hari Sabtu dan Ahad Ayu cuti tak dapat BW.Kalau lambat follow n singgah maaf ya..lambat pun Ayu akan terjah jugak ;-)

198 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

alamak! mlm kejap lagi nak habis dah..ala ayu.. tarik la tarikh tu sampai esok.. kyra nak join.. tp kyra ada meeting skrg! :(

nanieybarnieylurviey said...

yeayy da join

http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Yumida said...

yeah..tggu kedatangan kte org ayu :)

Anis Nisa (SH) said...

Nisa join..:D

http://ciknisa89.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

CINTA UNTUK KITA said...

hahahaha mfkn shbtmu ni ya ayu..tak prsan tarikh..hehe ogos rupanya..hahah! esok kyra jnji kyra join..hehe bubye..

~Sweet Honesty~ said...

yeah... mlm nnti sweety up entry..(^_^)

Misya Mialen said...

Slmt bersgmen dear:)

Cik Nur said...

best2..nanti nur join..tgh bz sikit ni..tgggguuu..!

Si Matatajam said...

Nnt akak join na..

Yana Libra said...

http://yanalibragiveaway.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-johor.html

hehe~

cendol said...

naseb baik ogus..terkezut jap ingtkn julai..hehe
okay nanti Cendol akn cube menjoinkan diri utk support ayu ye..
^__^

Taufik said...

hai Ayu, saya dah follow!
tapi malangnya saya tak punyai kesempatan masa untuk memintal kata dijadikan entry untukmu
harap kamu terima perihal ke-follow-an saya ini
sekian

izan mama mia said...

nnt cuti,...mama bt entry yaa..

Deqla manjew said...

ok... deqla bakal melapor diri nanti... support ayu!!! :)

Deqla manjew said...

@CINTA UNTUK KITA
eh kyra.. kan bulan ogos tamatnya tu... hihi...

Dieyna said...

selmt join segmen.. klu sempt akak join yer..

Michelle Hopell said...

join :)

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

fairus abu bakar said...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-perak.html

join..jemput singgah bLog!

Deqla manjew said...

deqla dah joined!!! hihi join mlm ni gak la.. sbb esok takot x smpt...

http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

teratak hati said...

12 august rupenya..ingtkn july td..insyaAllah join nnti ye..

لين Si Pipi Merah said...

http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

join!

Cahaya Kasih said...

Assalam..sy dah follow dan join segmen..:)

http://cahayakukasih.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari.html

Chic Na said...

join sudah. :)

http://thecoklatblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

mi$$ch0c0laTe said...

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

id:Miss Chocolate

id FB:Ena Amir

Mrs Velentine said...

join http://msvelentine.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

insyaALLAH t yui join ea dear..

permata biru said...

saya join..
http://wwwpermatabiru2010.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

lelamaisara said...

Tunggu nanti akak join ye..:)

Masz Sidek said...

Ayu... sy join (^_^)

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Ordinary Zati said...

zati join ! http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

CINTA UNTUK KITA said...

ayu kyra tepati janji..hehe :)

join jugak ni..

http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mohd Noor Shawal said...

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

khairolina said...

dtg join segment cik ayu dan sudah follow jugak

http://greenonepiece.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

aMeeRsHa said...

sudah jOin .

http://dieksha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Haryati Hamzah said...

salam ayu!

Yati join dah!!!

http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

UmmiSyarni said...

join jugak :)

http://ch0ch01ic.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

ros_reeza said...

salam Ayu, Rose join ye :)

http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

AINI CHE DIN said...

saya join and sudah follow blog ayu..salam kenal

http://ainichedin.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

nur anis said...

ayu..saya dah join..

http://sayanuranis.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Cik Nur said...

ayuuuuuu...!

nape cepat sgt tutupnyaaa...? baru nak join..huhuhuhu

semalam bz.....

hari nak join tgk2 dah tutup..huhuh

Cik Nur said...

Ya Ampunnn...!
nur silap bacaaaaaaa..!

rupanya 12.ogosss..!
haisssshhhhhh...!

maaf ye cik ayu comel..
silap nur..hihihih

gopoh sgttt.

jap2 nak joinkan diri.hikhikhikhik

#maluuuuuu...!

Cik Nur said...

@Deqla manjew nur baca komen kyra lah yg nur pun ingt dah tutup..kihkihkih...!

bila baca jelas dan kuat2..baru nur perasan..bukan bulan 7..tp bulan lapannn..hihihi

Kakzakie said...

Ramai dah join tu ayu...

Cik Nur said...

Yeah..dah join..!

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

lelamaisara said...

Ayu dah join..

http://cutemama-lelamaisara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Lieya Zalia said...

lia join ! :)

http://ceritalieya.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Miss BaNu said...

joinnnn yer

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

wana wazm said...

hai ayuu. sy da follow blog awk. insyaAllah,nanti sy akn join segmen ni. follow me back keyh^^. tq

Lea Athira said...

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-perak.html

nis said...

http://misskpoppers.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Cik Rongoks said...

join !

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Kesuma Angsana said...

insyaallah KA join yek

Noor said...

http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

sy join & follow..

hazrina said...

saya jOin jugak...!!

http://chickypompom.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Deqla manjew said...

@Cik Nur
hahaha.. ramai yg rabun ni... gi pakai spek!! hikhik

ஜ miss klanika ஜ said...

itu . banyak tu sambutan . teruskan bersegmen :)

mia izzati said...

http://mizzmiaizzati.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

cendol said...

cendol dah join :)

http://bubukuning.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html MARI JOIN SINI DEAR..banyak hadiah menarikk

firdaus ahmad said...

join gak..


http://firdausf26.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-melaka.html

Masha Meisters said...

yeay! best3.....tapi lamba ckit eh.....:P

۩PinkyLady687۩ said...

join..

http://pinkylady687.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

ツFaRhAn687ツ said...

jalan2 join segmen..

http://smilesokmo-687.blogspot.co.uk/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

sue said...

salam
hai!
:)
saya join gak neh! mai tgok erkkk
http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

rjin ayu buat segmen;) nnti free dila join ye...

NOOR FATIN said...

lambat lagi. nati saya join ok! ;)

Ummi Iman said...

Akak join

http://ummi-iman.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Karukord Jagau's said...

saya joint...yaayyy.....

http://karukordjagaus.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

N.Aima K said...

aima datang lapor diri..

http://tsukinano.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Si Matatajam said...

Akak mai ni nak join:
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

zera eira said...

saya joinnn sini. :)

http://ladybossmizzerra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Wasidah Sintim said...

join jugak~ ^______^

http://wasidahsintim.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

aNieS said...

cik Ayu i join and follow your blog.......
http://anieshandmadestuffstory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Masha Meisters said...

orait3....idah join nyah!

http://mashaaini.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Che Rosliza Che mat said...

Nanti sis join..

Nyue said...

ayu....nyue pun dah join :)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Rafiq Naemah said...

Dato' nak join...

http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/2012/07/segman-ayu-saya-blogger-dari.html

cikeyrah said...

join ;)

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Norul natheha bt mustafa said...

http://nnatheha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

JueHassan said...

join . hee . http://akuyangsemalam.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-kelantan.html

Natasha said...

dah juin :)
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

zaty said...

saya join...

http://scrumptiouslicious-zaty.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

teratak hati said...

dah join:
http://suterasyifa.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-johor.html

jom join GA sy pulak :)

RiEsA said...

first of all...tq wat segmen nih...
secondly..saya dh join and follow!

http://chintariesa.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Misz Mieza said...

Hai Ayu! MM datang terjah join segmen ye.. Memang dah lama follow sini..

Jemput singgah ye!

http://pape-jer.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

izan mama mia said...

http://miaduniaku.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

dah siap entry,..mai laa baca...ayue..

C'Jai said...

koi join weh...di tag oleh mama mia..

http://ummuainries.blogspot.com/2012/07/segman-ayu-saya-blogger-dari.html

sHaR!Na eLyaNa said...

http://opzzpinky.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z dh follow dua2 blog

miss z join :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Andi Sakinah (Si Peminat Purple) said...

Kinah Join! Done follow Kak Ayu
http://andisakinah.blogspot.com/2012/07/k-segmen-ayu-saya-blogger-dari-sabah.html

Wanieys said...

hai ayu akak join :))

http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

babycomel said...

baby join dh segmen ayu ni ;)

http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

izz iizza said...

nak join..ti ya malam ni kalau ada kelapangan sy buat..:)

izz iizza said...

iza dh join..:)

http://izzdanceriteranya.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

BERT said...

dah lame follow ayu.. join segmen la plak ek hihi... sori lmbat juin.. :))

http://viniyamey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-negeri.html

Deqla manjew said...

dear... cpt la buat list yg dah join ni..deqla nk terjah n follow dorang... :)

Mohd Najib said...

first time join segmen..hehe
salam mesra utk ayu :)

http://mohdnajib27.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Boni JLL3 said...

nah. :P

http://www.bonikacak.com/2012/07/saya-blogger-dari-bangladesh.html

Cik Aini said...

ayu...
ai menjoinkan diri bg support tuk org kampung.heheheh =p

http://miszpinkies.blogspot.sg/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

eMMe said...

Salam Kenal Ayu,

akak join tau!

http://sweetcaramelinicecream.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-putrajaya.html

dyabunga said...

dya join
http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Tentang Kita said...

nak join

http://azumylini.blogspot.com

Adylia Qarissa said...

singgah melawat segmen kawan2 :)

Kesuma Angsana said...

insyallah akan join nnti!

~Sweet Honesty~ said...

janji ditepati.. hihi

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya join ;)

http://nurulhusnamohdhassan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

"CT CoMeL" said...

salam perkenalan....

Deq's Qienz said...

ayu sy join..hehee
http://mamaqhayra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Ikmal said...

Assalam, datang dari negeri Di Bawah bayu...

http://noorikmal.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sabah.html

iena_gie said...

hai ayu..join =)
http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

join segmen ini..
http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

yann miryann yann said...

dah join segmen nie jugak..kalo free singgah la kt blog ye..

http://yannmiryannlittlesunshine.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

yann miryann yann said...

http://yannmiryannlittlesunshine.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

yann miryann yann said...

done!join..

http://yannmiryannlittlesunshine.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

NuRuL eIzWaNi SuLaImAn said...

saya baru join..
http://eizwani.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

NuRuL eIzWaNi SuLaImAn said...

saya baru join..^_^
http://eizwani.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

syarmimi said...

http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

join sini + follow. :)

Emma said...

hye, da folow n da join.. hehe..

http://desserry.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui dah join..jemput jenguk ea AYU..

http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

betul tak gtu? hihi..lama tak join mana2 ni.

wan nurul hezrina said...

nk join nnt insyaallah join

♥♥cikHannah♥♥ said...

http://kasihhannah88.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-kuching.html

QasehnyaRania said...

lapor diri ;)

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Sue PeLik said...

cik ayu :)
sy dah join

ney link sy tuk awk cek
act, awk jemput sy jdi sy tkejut igt awk tak dapat link sy kos sy oredy join awk nya segmen :) hihihi

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Noor Shahira Md Yusoff said...

JOINED

http://ceritaceritaeirayusoff.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

nabila azmi said...

hi..follow sini..=)..

nurhafizah shaffril said...

saya nk join=)
http://nurhafizahshaffril.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-gerikperak.html

Zie said...

Join

http://sayangkuzie.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-kedah.html

haz said...

me join too~ ^^

http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

NURUL NADIA Kamaruzzaman said...

Hai Ayu cantik!!!

Selamat berkenalan! done follow kamu. saya join segmen ni. TQ! :)


http://nadiaelena.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

eimah siti said...

cik siti join..follow jugak..http://eimah2328.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

NURUL ◕‿◕ said...

JOIN JUGAK (;

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/07/segmen-ayusaya-blogger-dari.html

Yumida said...

ayu..sy join :)

http://umikasum.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

VenessaJane said...

http://imvenessajane.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sabah.html

ayu, sya join n follow

Cik Aya said...

ayu...aya join yeaa

http://skyjuiceforever.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Roz said...

Assalam

Saya dah join dan dah follow..

http://grey-hippo.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

tq

ejulz said...

kamek join.. hehe

http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

MAY said...

saya dah join..hehe..

http://mayandhanis.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-kuala.html

Deary Ainn said...

Salam...dah follow and join :)

http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

MAY said...

sy bloger dr KL!=)


http://mayandhanis.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-kuala.html

Nazayiena said...

Dah join....
http://nazayiena76blogspotcom.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-putrajaya.html

Lea Athira said...

thanks singga :D

wan nurul hezrina said...

dah join dengan rasminya

http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Nono Lu said...

Follow dan join dah :)
http://nono-hakuren.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

TiranaAduka said...

salam...
saya join....

http://aku-saya-alam.blogspot.com/2012/03/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

TiranaAduka said...

Assalamualaikum wbth...

Salam perkenalan dari
TiranaAduka...
Selaku blogger baru ...memohon maaf atas kehadiran di blog ini.....tanpa diundang...maaf dari Tirana..

From TiranaAduka.....: Darjah satu Merah - Sek.Ren.Keb..

Jemput singgah blog saya.....jika ada kelapangan dari anda.....

Wasalam..
Ikhlas,
TiranaAduka...

Nurul Akmal said...

Salam kenal.. :)

Nurul join..

http://www.siezuka.com/2012/07/saya-blogger-dari-kuala-terengganu.html

SyUhAdA said...

syu dah join jgk..

http://www.syuhadasalleh.my/2012/07/saya-blogger-dari-penang.html

tQ

taqiee din said...

ok sy dah join Ayu....dr mesir :)
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

ShimaSalleh said...

Done! Join!
http://shimasall.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Salam Kenal.
TQ :)

Deqla manjew said...

eh ayu, mana list senarai peserta hari tu? deqla cari x jumpa pun..

sarah said...

salam perkenalan..ala dah terlepas..tapi tak pe, kak akan follow blog ayu..jom visit blog kak, kak juai baju raya...

~capital N~ said...

kita dh join..

http://nadhdiya.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Momo said...

join..:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

shedameor said...

kak, sheda join :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

ain vanilla said...

ain join ^^

http://aenvanilla.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Makwe Kintan said...

ayu i join...=)

http://makwepakwekintan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Naz Eira said...

@babycomel


nak join :)
http://nazeera39.blogspot.com/

Nurul fara said...

join :)

http://bloomingblossoms-fara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

NOOR FATIN said...

dah join ayu! mohon check! kikiki

http://anakmama89.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

~~oOpEt~~ said...

pet join :) tinggal link.. ty :)

http://izzahpinky.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

The Trickterz said...

Hye Ayu, Saya join

http://shamcanggey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

imanina zahri said...

hai ayu..saya join..done follow already..

http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Dieyna said...

akak join http://wardahilmu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Arina Shamsul said...

saya datang lapor diri :)

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

to' wan said...

Salam.. datang follow & join segmen kat sini :

http://abuhanif186.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

gadisworld said...

chik as pun dah join..

http://pintuhati.blogspot.com/2012/07/terjah-segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Ayuni said...

http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

KhaiRul Azmi said...

nak join... boleh.....

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-tawausabah.html

Dah follow

nadia said...

nadia join dan follow sini

http://misshongki.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-negeri.html

Murni said...

Salam.

Comel blog ni. like3

Btw joined and followed!

http://duniaitusfera.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Cikgu Vina said...

sy join and follow ur belog =)

http://cheesecakecintahoneystarz.blogspot.com/

jaakechik said...

salam..jaa pon join tau! ni link!

http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-kelantan.html

Cempaka Kuning said...

CK join ye.

Id follower-cempaka kuning

http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

SuparMan SuaRez said...

Salam...Dengan Ini Saya Dari Sabah Mengisytiharkan saya Join Segmen Ini..Heee :) Dah Follow Dah kedua2 Blog

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Miss HaRa said...

hai, farain dh join dan follow,,..
http://anisfarain.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-kelantan.html

M@W@R Q@SeH said...

Ayu...akak baru berkesempatan join segmen ni...akak dh follow dua2 blog...

http://belogdaku.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html#axzz21Y1OEXiW

Sakura Aihana said...

Hana join yo

http://marsgreen.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mrs.BuduBilis said...

saya join dan dh follow dua2 blog

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

DekNie said...

salam kenal...dah join gak...

http://www.dekniemyeyes.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Ct Noraishah said...

hai, ayu..kiter join yae

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Hanif Idrus said...

Malam ini join genap pukul 9.00pm..
Kena tag dari rakan blogger Deknie
http://dekniemyeyes.blogspot.com/
Salam kenal dan follow

yanamirul said...

j0in-2

http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

yanamirul said...

j0in-2

http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

aien said...

join jgak ^_^
http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/07/ayu-saya-blogger-dari.html

Bella Din said...

bella join jugak ^_^

http://bellagadisbiasa.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Nurfara Hani said...

nak join
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

aReLaN said...

ayu..nak tanya. negeri mana tu kiranya negeri menetap sekarang ke negeri kelahiran ke camne??heheh

aReLaN said...

saya dah join jugak. http://noruazuran.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Azee Hana said...

nak join....=)http://azievanilla91.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

-sheyr- said...

baru singgah sini..ternampak segmen neh lak..jadi nak join gak la..hehe btw slamat berkenalan =)

http://sayadanblog-sheyr.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-kedah.html

nenot said...

nenot join n follow u :)

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

HanNah said...

http://hannah-hairul.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

NuRuL said...

NuRuL join Sini dari selangor...

Selamat berpuuasa..^_*

http://uaredifferent.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Cik Atynn Bieyah said...

saya join :)

http://atinbiah.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari-kuala.html

Kakzakie said...

Kakak dari Johor Ayu

http://zakiepurvit.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari-Johor.html

cikji said...

join :)

dari kelate


http://cikji.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Isabel Diaz said...

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/08/saya-blogger-dari-sarawak.html

Remy hazza said...

remy join jugak.....

http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html