Monday, 23 July 2012

Blog ini akan Ditutup




Arghhh aku pasti rindu sama ini blog,sama kawan-kawan kat sini..
sesi terjah menerjah tak dapat aku buat..huhu..
tapi apa kan daya terpaksa juga aku undur diri..
kawan-kawan tolong jaga blog ni ya..
tolong sapu sawang,kalau ada debu-debu tolong tiup sikit erk..hehe..
jangan lupakan ayu ya..hihi..ingatlah daku dalam doa mu..cheewaahhh romantis gitu..;-)..

blog ini akan ditutup sementara..
tapi jangan risau segmen masih berjalan sehinggah 12 August 2012 ini..
harap ada ramai lagi yang akan terus menyengat segmen ini,wakillah negeri anda..hehe.. mana tau tengok kawan blogger orang sebelah rumahka,
macam En Boni kita tu..hihi..raya boleh lah datang ke rumah kan..
alhamdulillah setakat sekarang ramai dah yang join..

memang I suka terjah-terjah ni sebab tu nak tahu kat mana
 kotlah sebelah rumah jugak..hihi..sapa area Serdang,haa dekat dah lah tu..;-)..
alamak terlebih melalut sudah...nanti jangan lupa lawat teratak Ayu ni ya,..
pasti kunjungan anda dibalas..zassss terjah!!!! ;-)..
Ok esok aku berangkat pagi,menghilangkan diri dari 24/7-27/7/2013..
lama tu..haha..silap sampai 27/7/2012 aja lah...
moh ler,berindu-rinduanlah kita..hehe


nah amik kucing ni kalau rindu..
(perahsantan  sekejap,haha)



Penting!!

Asalnya kena pergi Perak,last minute aku tak payah pergi..
hooreeyyy lah aku..hehe...
so suspens ja atas tu..sebab ingat jadi g..huhu
sorry kawan-kawan ;-)
Monday blueslah..huhuhu


Yang masih belum join segmen,
jomlah support Ayu dan negeri anda ;-) 

24 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,sbr jela..lau mai perak lehla bertemu..hihi.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tu la suspen je, cepat2 klik baca entry ayu ni :)

nur anis said...

saje je buat gempak kan ayu ni...huhu

nanieybarnieylurviey said...

sungguh ceria isnin yg blues ini dgn entri ini. hehe..

wan nurul hezrina said...

lah baru nak monyok takdi!!nak kene cubit nih!!

~Sweet Honesty~ said...

sabooo jela hakuu..haisshhhh.. sabo sabooo

NURUL ◕‿◕ said...

wat suspen je..haha..take care ayu (;

Deqla manjew said...

lorhh.. x jadi la ni erk? bgs2.. x perlu la nk rindu2an sangat...hihi...boleh demam rindu deqla nnti!!

dyabunga said...

wat dya suspen je tua

dyabunga said...

wat dya suspen je tua

NuRuL eIzWaNi SuLaImAn said...

hahaha.. xjdi g upenyer, xde rindu2 la,huhu

-SUPERGIRL- said...

chehh .. igt an betul2 nak tutuppp .. hehe

Sue PeLik said...

will miz u hukhukhuk

Sue PeLik said...

will miz u hukhukhuk

Michelle Hopell said...

cisss penipu .. hihi. batal puasa taw. hehe gurau je :)
dah pegang penyapu dah td nak buang sawang hehe :PP

Ummi Iman said...

Suspen je rupanya

9n0L4 said...

hehe. belum berkesempatan nak join. sabor menunggu ye. ;)

Mrs Velentine said...

hahaha...x jadk,,,hehe ble terjah lagi kan

CtAyue said...

haih.. sabor jelah.. bikin suspen ajer yer..hehe.. :)

Chic Na said...

huhh.. nasib baik puasa. sabar jelah. hahaha..

izz iizza said...

haha..suspen jer..:)

Nadia Elena said...

cehhh baru nak rindu. terus tak jadi. hahahaha...

UmmiSyarni said...

Buat suspen je ayu ni tau.ayu serdang kat mana?akak blajar kat upm dulu.agak tau jgk la area serdang tu.mana tau bleh singgah buka puase.hehe..

Wanieys said...

adeh ayu ni membuatkan ramai suspen hahahaha