Friday, 13 July 2012

Hujung minggu yang suram...


Minggu ni tak ada aktiviti tambahan,shopping tak,
jalan-jalan pun tak..ingat nak cari hobby barulah
 boleh jugak jadi kreatif macam dear Yui kan..hehe..
boring jugak dok umah sorang-sorang bila yang lain semua keluar..
Petang ni misi mencari hobi baru bermula 
kalau jadi nanti boleh kongsi dengan kawan-kawan..hehe..

tengahari tak berapa lalu nak makan tapi
 kena makan jugak nanti sakit dah tak da sapa nak jaga..
dahlah hidup merantau..kawan-kawan makan apa?
sampai hati tak ajak ayu..haha..lawak ja..
esok lusa sapa nak join ayu lepak kat umah??
sapa plak yang gi shopping baju raya??

eh2 awal tanya raya pun boleh..tidak plan nak cari awal jugak..
tapi apakan daya kita hanya merancang Tuhan yang menentukan ;-)..
banyak lak aku ni tanya kan..
menyibuk betul lapa-apa pun 
semoga kalian semua bahagia bersama orang tersayang..;-)

Rose pink untuk ceriakan weeked kawan-kawan semua..
ambil lah..hehe







Terima kasih semua yang sudi join segmen ayu,yang belum apa lagi jom lah join..hehe

29 comments:

Ummi Iman said...

Eloklah cr hobi utk mengisi masa lapang.
Insyaallah nanti akak join ya

Deqla manjew said...

kalo gitu jom la kuar ngan deqla nk? hihi.. deqla xde hobi menarik pun...weekend biasanya kuar ngan hubby je la..kalo hubby keje dok umah je la...dah lama juga x lepak ngan kwn2..teringin nk jumpa ayu tp deqla ni pemalu orgnya..hahahaa.. :p

are_lin@yu said...

Ummi Iman :tula kan tidak boring tak tau nak wt pa..;-)

Deqla manjew :hihi jom deqla kita merempit sama2..ala deqla tak yah dok malu aihhhh...ayu tak boleh ngorat deqla dh..haha

Mrs Velentine said...

ehm...Mrs Velentine pula kalau weekend masa hbs kat umah..layan anak2...

Makwe Kintan said...

moh la kita g kenduri..jln dpt mkn pn dpt..haha

Cik Nur said...

kalau hujung minggu, selalunya nur jadi pemandu je..hihihi..

bw mak abah jalan2..di sebabkan abah dah malas nak memandu, nur lah yg kena jadi pemandu..

kalau tak keluar kemana2...selalu duk umah je..

Wanieys said...

elok la tu ayu cari hobi utk isi masa lapang...xler masa luang tu bazir mcm tu ja hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

jom2.. jumpa yui sok..hihi.

are_lin@yu said...

nuyui a.k.a miss YUI:jom2 set date..hihi

Chic Na said...

ape lagi tu kawan2 ajak jumpa. huhu.. boring gak tu 2 hari dok umah je.

Arina Shamsul said...

segmen ayu insyaallah nanti kak join..

happy weekend dear :)

Si Matatajam said...

Wah rose pink... Akak mmg suka warna tu... Tapi tak pernah dapat lagi... My hubby slalu bagi warna merah jer...

Misya Mialen said...

Klu ayu ada sini, blh la jln2 dgn sy.;) slmt brhjg minggu yea.sy fhm perasaan perantau.sy pun merantau kg.tru kol kwn2 yea.:)

Masha Meisters said...

weeknd Masha biasa memg ada proogrm je...tapi 2 la,aktviti same je...shopping,jalan2 mall gn mber@fmly,bowling..bla bla bla..nak jugak cari aktviti lain :)

Izara4eva™ said...

wah misi mcari hobi baru.. menarik :D

ejulz said...

ejulz nak join jugak.. hehe

http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/07/segmen-menangi-hadiah-sophie-paris.html

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

cntik bunga;)

Yana Libra said...

jom kita blaja part time~~~ hehe :p

NOOR FATIN said...

ujung minggu ni la yg best! :P

Boni JLL3 said...

jom kuar n dating dengan saya..hehehe :P

Che Rosliza Che mat said...

Cantik bunga rose pink tue..Segmen ayu nanti ada masa akak join..

Nyue said...

elok gak ad hobi yg mgisi masa lapang.....jadi cm nyue masa xde asyik keje je..borink gak

lelamaisara said...

mekasih rose pink tu...

kalu takda ape2 nak shoping raye nanti..huhu...

ros_reeza said...

nak rose pink yg betul2..boleh x? heeee :)

izz iizza said...

cantik rose..:)

bagus juga cari-cari hobi baru..untuk mengisi masa terluang..:)

9n0L4 said...

shoping moping lah kite di hari minggu. ;)

~Sweet Honesty~ said...

belum tertunai lgi jnji ne.. adehhhh.. baru munculkan diri..

Misz Mieza said...

MM pun ujung minggu tak ke mana ayu.. Duk lepak umah jer.. Layan blogwalk.. =)

Yumida said...

selamat berhari isnin...
weekend yg teramat bz...selepas menjadi emak atashinchi