Wednesday, 4 July 2012

Flower Garden..Bunga kertas tapi tak menghampakan!


Sabtu lepas sempat pergi tengor Flower Garden dekat Putrajaya..
memang tak menghampakan sebab banyak tempat ada,
banyak gambar boleh snap..hehe..
tu yang best tu...Jom layan ;-)

 alahai tertutup lak mata..hehe

 Ini student yang buat tau..kreatifkan ;-)

 nak tunjuk love belakang tu ja,
model depan tu menyibuk!abaikan.hehe


 Tiba-tiba ada pancaragam plak..hehe

 Promote nampak..haha.
bolehlah tahan..
tapi design kureng sikit..hehe

 Ini dekat cactus,menawan jugak dorang deco
 

 ''nak dukung,nak dukung''haha

 masa malam ada bunga api dan bot berhias..
sangat cantik ;-)

 tension,tangkap2 gambar tak cantik lak..
kalau ada DLSR cantik ni.hehe

suka yang ni.. ;-)


siapa yang nak pergi sempat lagi ni..
sampai 8 Julai ni kalau tak silap ;-)



Kata Ayu : Best sebab banyak tempat boleh snap pic,siap kena tunggu turn lagi..haha

29 comments:

Nyue said...

Wahhh..best nyerrr :)

Nyue said...

Wahhh..best nyerrr :)

ஜ miss klanika ஜ said...

wow beautiful .! kreatig gak bunga bentuk love-love tu

nanieybarnieylurviey said...

tak pernah pergi.. slalu nk pergi je dan2 ada hal plak.. :(

Makwe Kintan said...

cantiknya leh g la...=)

CINTA UNTUK KITA said...

abah kyra ada ajak g sna hr tu, tp entah la.. msing2 dah lupa kot.. hehe :)

Masz Sidek said...

wah... bestnye... tempat pun nampak byk yg menarik... :)

|shuhadaothman|TM said...

bestnye ayu leh pegi. shu jauh mmg xdpt nk g :D

Deqla manjew said...

amboiii pegi x ajak! hihi.. mmg cantik..hari2 deqla lalu tp x smpt nk singgah..hahaha...slalu mcm tu la.. org2 keje sini plak x brape kisah..yg pegi pun ramai org luar.. hikhik

are_lin@yu said...

Deqla manjew:jomlah deqla g lg..tak puas..haha

Miss BaNu said...

cantiknyer..mmg best untuk tngkp gmbr hehe

L said...

gambaq xdak baju merah tu tak lengkap la.=D

Syira said...

salam

mmg nampak comel dan cantik bunga-bunga tu

Masha Meisters said...

ei...bestnyer....suke kaktus tu :)

Cik Nur said...

wah..nur xsinggah pun..sebab nak cepatt..hihih

nur anis said...

bestnya bestnya....

izan mama mia said...

cantik..itulah..cadang nak pergi juga,..sabtu nnt masih buka kan...insyaallah

~Sweet Honesty~ said...

alahaii..yg nk kene turn tu la malas nk tgguu...jauhnya nk ke sana..cuci mata kt cni jela...

Kakzakie said...

Kakak tumpang tengok ajelah Ayu... Kakak memang suka bunga tapi apakan daya jauh..

wan nurul hezrina said...

setuju ngan deqla.termasuklah nurulnie mmg tak pergi lagi.tahun lepas dah terlepas sbb bersalin..tahun nie bolehlah kot nnt2 pg..bunga api2 dr umah nurul mmg nampak.kat beranda

Ummi Iman said...

Minggu lps nk pergi dah terlewat malas pula. Rupanya mlm pun ada acara ya. Minggu ni kalau takde apa2 boleh pergi :)

lelamaisara said...

cantik2nye bunga2 tu...suke jugak kaktus tu..:)

Chic Na said...

cantiknya bunga2an. huhu.. tak dapat nk pegi la, dah jauh. sebelum ni mmg tak pernah miss.

Wanieys said...

nampak mcm best la...hihi

Cik Rongoks said...

suka tengok bunga ! ^^

Boni JLL3 said...

ramai kot yang pergi ke sini..macam best je.. tapi tu lah.. kalau saya pergi sorang2 , orang cakap gila pulak.. nak kena cari sorang awek baru boleh terjah ke sini

Che Rosliza Che mat said...

Merahnya baju hihihi bestnya santai2..

Yana Libra said...

wah..silau mata tengok kapal yang last tu..hehe~ :p

N.Aima K said...

bestnyeee