Wednesday, 18 July 2012

WW: Free ke kena bayar kalau camni?hehe


Ada yang pernah tengok??hehe





Kata Ayu : Kerja beransur pulih ;-)..masih ada penyertaan untuk segmen,macam mana dapat kawan ramai tak kawan-kawan..hehe..yang belum join,jomlah join ;-)

19 comments:

Mrs Velentine said...

x yah kot sebab nyawa tergadai

nanieybarnieylurviey said...

bahaya betul... nk plak smua rushing benda penting..

lelamaisara said...

Dasyatnye....tak bayar kot...

Yumida said...

1st time nengok...sebegitu rupa..cam ising kat kek je...ramainye...bahaya...badan train pn dh x nampak..tp kat india mmg pemes train sebegini

nuyui a.k.a miss YUI said...

pnh tgk gmbr ni..seram tgk.

izan mama mia said...

adoi..bergadai nyawa nih...tak berbaloi nak bayar ayu..

Arina Shamsul said...

ni kereta api ke kereta orang ni..hihi..

dorang ni kan,nak kena rotan mama ni,tak penting keselamatan sungguh!..hahaha.

CINTA UNTUK KITA said...

adoi..klau ada yg jtuh..sksikan je la kmtian yg jtuh tu..sbb msing2 sibuk jg kslmtan msing2 supaya tak jtuh.. huh mmg tak pyh byr la tu..sbb nywa dah di byr klau jtuh nnti..:)

Karukord Jagau's said...

ini musti free punyeeerrr >_<

Kakzakie said...

Tak sayang nyawa betul...

nur anis said...

seram kot....huhu

Chic Na said...

bahaya btul. huhu.. :)

BERT said...

dah jadi budaaya diorg ape pon tak takot haha

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kat India kot. bahayakan nyawa sendiri ni.

~Sweet Honesty~ said...

ala..blum smpt bw semua lgi..

Cik Nur said...

seramnya nur tgkkkkk..!

Wanieys said...

adeh xsanggup nk naik lagi hihi

Aine Ainun said...

kerjasama diorang kuat ni=)))

heheee

Deqla manjew said...

ish2.. memang dah lama hidop kot...tu yg depa nk try "aksi" cam gini... haha