Thursday, 12 July 2012

Nak buat segmen tapi...


Teringin nak buat segmen,ada ka yang nak join??hehe..
sebenarnya dah lama aku rasa nak buat segmen ,
tapi bulan ni asyik buzy ja,24-27 Julai kena pergi gedong
 so minggu tu memang seminggu tak dapat updates.
nak tak nak rasa Start August baru free sikit..

hadiah plak dah plan sikit2 nak bagi apa.cuma tak beli lagi lah..hehe..
ada tak yang nak join..kalau ada boleh mula sekarang..haha..
hadiah aku tunggu gaji bulan ni lah baru boleh beli..
kalau komen kawan-kawan  menggalakkan..
insyaAllah bolehlah start..hehehe..cuma masa tu kena panjangkan sikitlah..
sambil tunggu balik kursus nanti..
ok deal ke??hehe

pinjam En.Google ja ni..
bukan segmen aku..hehe

19 comments:

nanieybarnieylurviey said...

ok nak join.. tp bile da bermula la.. :)

mama aryan said...

buat je..insyaAllah ramai yg nak join tu,sapa tanak dpt hadiah kan..hehe

Anis Nisa (SH) said...

ade punye yg join..Nisa pun nak join..hihi..

Boni JLL3 said...

buat jangan tak buat!!!! hehehe

Yumida said...

wah..nak join! excited la ayu...
xde hadiah pn xpe...tp klo disediakan hadiah jgk..beznye! senyum lebar sampai ke tlinga

nur anis said...

buat la ayu..mesti ramai je nak join..:)

Kesuma Angsana said...

buat jelah saya support u!

izan mama mia said...

bt laa ayu,..hadiah tak payah laa mahal2 sebab pemberian ikhlas tu yang penting...

~Sweet Honesty~ said...

buatla ayu..nnti sweety join..(^_^)

Chic Na said...

buat je ayu. kami join punye. :)

ieda said...

apa salah nye buat dikk
suke2 kan ;)

lelamaisara said...

Buat la Ayu nanti akak join..:)

Deqla manjew said...

ala buat je.. mcm deqla dulu..mmg la riso xde yg join..tp gerenti ada yg join. deqla support punye!! :)

BERT said...

buat je ayu.. mesti dapat sambutan punye... lagi2 kalo hadiah dia besssss huhu

Cik Nur said...

insyaALLAH, kalau berkesempatan nur pun nak join..!

UmmiSyarni said...

buat la ayu.bleh akak join.tak pernah lg join segmen2 ni.huhu...

Yana Libra said...

dah join~ hehe :P

teratak hati said...

Msti ramai nk join nnti..

Wanieys said...

Insyaallah akan ramai yg join nanti tu hehe