Wednesday, 18 July 2012

Nak beli bagitau ya ;-)


<<Ini adalah Sticky Post entry yang baru scroll kebawah ya ;-) >>


Hari ni nak buka jualan langsung sekejap..
ada beberapa lagi baju yang tinggal,
so kalau ada yang berminat nak beli boleh sms atau call ;-)

Baju ni bawah ni semua Free Size (M-L)
sekali dengan Postage RM39.00

Jenis kain lembut,sejuk yang bersaiz S pun boleh pakai
sebab jenis kain jatuh n ada tali ;-)


N9

 N10

 N2

 N3

 N4

 N6

 N11

 N13

N1

 
B12

 Tali pinggang ini harga RM15.00
sekali dengan free postage juga ;-)

kalau beli dengan baju RM50.00
diskaun RM4.00
bersama free postage ;-)


Kalau ada yang berminat boleh sms atau call Ayu (010-3737834) @ Sha (0139288849)

p/s :kalau ada yang nak tengok preloved item ke sini ya ;-) Queenbox 

36 comments:

nanieybarnieylurviey said...

wah ayu berniaga da skang?
I wish I can buy the items but too skinny to wear bju mcm tu. so nmpk weird. ngee..

:)

Cik Nur said...

wah....ayu dah ade bisnes sekarang..!
bagus2.teruskan ye dear.. :)

cntik baju2 tu.. :)

teratak hati said...

Owh..ayu bisnes baju ke..cantik2..

Wanieys said...

ayu berniaga pulak ke sekarang ni hihi

wan nurul hezrina said...

jom pakat niaga ayu=)cantik2 bajunya..siapa nak beli cepat2 hubungi ayu=)

are_lin@yu said...

kalau berminat beli lah satu..hehe..ayu dah survey dekat luar mahal lagi dari ini..ini promotion sebab baru nak start..kalau berminat contact ayu ya ;-)

NOOR FATIN said...

wahh cantik2 la ayu! gudluck tau ;)

cendol said...

cantik ler yg kale pink tu :)
suke tengok tapi tak pakai ^_^

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

cntik2:)

Deqla manjew said...

x sesuai rasanya baju ni utk deqla.. tp tali pinggang tu sesuai la kot..hihi...

Miss Etown said...

jaul bju ye? im already follow ur blog.. feel free to visit my blog back.. hehe rse bminat nk beli ni..

Norzie hany said...

Baru tahu ayu ni jual baju.Sis dah lama jd follower blog ayu dan sis masukkan blog ayu dlm bloglist juga.

QasehnyaRania said...

hye...cantiknya...lama x singgah sini
ciksu datang kembali :)

QasehnyaRania said...

hye...cantiknya...lama x singgah sini
ciksu datang kembali :)

NAL said...

jemput sertai segmen NAL :

http://nyteamlife.blogspot.com/2012/07/segmen-ke-2-nal-edisi-ramadhan.html

Si Matatajam said...

Wah ayu berbisnes plak na... Cantik baju2 tu ayu.. Tapi akak suka baju lengan panjang. Baju camtu nak kena pakai inner..

nn lylyn said...

all da best =)

Che Rosliza Che mat said...

cantik2 baju tue...

Nyue said...

daa start bisnes yea ayu :)..ehehee

Rohani Hashim said...

hehe cantik2,tp tak lulus akaknya sirim ni...

Dieyna said...

sesuai untuk anak muda zaman kini yang gemarkan fesyen.. tunggu apa lgi, bli sekarang.. iklan hehe

N.Aima K said...

wah cantik!!

Zaza Ridzlan said...

cantik la tali pinggang tu..

eB said...

slm kenal kem bali.
ps: baju2 tuh kena iron x?

Michelle Hopell said...

berniaga baju dah sekarang .. hihi :)
good luck dear :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

ayu bisnes pulak.. murah rezeki lepas ni :)

zulhilmi tempoyak said...

nice2

izz iizza said...

cantik..:)

Cik Aini said...

wah..
org kg dh ada bisnez eh?
tahniah2...moga laris :)

Arina Shamsul said...

cantik menarik semuanya dear..tapi..tak sesuai sangat baju2 yang cantik ni dengan dreasing saya..ngeee..

Suhana Shuib said...

xde size..:-(

Ummi Iman said...

Wah ada biz skrg ya.. cantik juga.. good luck

Izara4eva™ said...

amboi bukak bisnes da..hehe

Boni Kacak said...

kalau nak mesej sebab nak mengade2 boleh?hehehe

Cik Penguin_Solehah said...

cantik.. Semoga bisnes maju=)

elyna mirsada said...

cntk gk.. pnda wt business skg.. =)