Thursday, 26 July 2012

Baca dalam nada marah..









Terjumpa dekat FB,
first time baca terus nada bertukar jadi macam tengah marah..
Kenapakah??hehe
kawan-kawan pula baca macam mana? ;-)

24 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xleh bc mrh2..kena rileks.. tenang skit..hihi.

jaakechik said...

betul tu posa semua kena jaga! ayu pon kena contol marah2 di bln posa ni jgk..hehe

nur anis said...

sama-sama lah kita ayu..:)

gadisworld said...

chik as baca dgn nada sopan santun..he..he..ayu, maybe ayat tu mcm marah kot..

Deqla manjew said...

deqla dah baca dalam nada marah ni... sygnye ayu x dpt nk tgk.. kalo dah puasa tu, kena puasa semua!! haa.. nmpk?? marah lagi tu... :p

cikeyrah said...

betul , tertiba nada mcm marh..hihi mebi ayatnye tue kot

Nazayiena said...

Memang betul tu.

Mrs Velentine said...

akak tak puasa...sebab 2 x marah kott..hehehe..gurau je

ros_reeza said...

betul tu, kena faham betul2 maksud puasa tu.. Peringatan untuk diri sendirii jugak ni...supaya berubah ke arah lebih baik..

Wanieys said...

namanya pun puasa semua kena jaga la kan hihi

Momo said...

nak baca kuat2 t orang kata gila pulak..haha

Masz Sidek said...

hehehe... kalau dengar nada bacaan.. kemungkinan serupa org marah... tp hati tak marah...

Misz Mieza said...

Hehe.. Baca dialog ni macam tengah berlakon drama plak rasa.. Tihihi..~~ ;p

wan nurul hezrina said...

memang akan baca dlm keadaan yang marah..hehe..puasa memang kena jaga akhlak terutama solat.solat 2 tiang ugama=)

Cendol said...

aah bace dgn nada marah!

Cik Rongoks said...

puasa semua :)) huhu

izan mama mia said...

sbb per nk marah..dia bg ingatan tuu..kan..

Deq's Qienz said...

aha betul la ayu, sy pon baca smbil marah² pndy dia wat ayat ekk..hukhuk

lelamaisara said...

tak pose pon semua kena jaga jugak kan....

akak bace dengan nada mengoda..hahahaha

Yana Libra said...

sebab ada tanda seru tu kot? huhu~

Rara Nasiha said...

ni betul-betul peringatan sound tepek ni. hehe :)

Chic Na said...

ayat pertama tu dah la font besar, capital letter lak tu, tambah tanda seru pulak. mana la tak marah. hehehe..

Ummi Iman said...

Bunyinya tegas ;)

Cik Nur said...

tajuknya disuruh baca nada marah, maka nur baca dalam nada marah..tapi bukan tengking..cuma tegas..hihih